lauantai 23. heinäkuuta 2011

Omannäköinen kortti x 2- p*skarteluhaaste nro #100

Olen ollut laiska bloggaaja koko kevään ja kesän, niimpä myös haasteisiin osallistuminen on jäänyt täysin. Nyt kuitenkin p*skiksen 100. haaste oli sellainen, joka pisti miettimään...millainen on minunnäköinen kortti?!?..hmm.. En saanut haastetta poies mielestä, joten piti ryhtyä väsäämään korttia. Piti oikein tehdä kaksi korttia, kun en saanut kaikkea "minua" mahtumaan yhteen korttiin :D Tässä kortit selityksineen, mahdattekohan jaksaa sepustukset lukea :D Rrrrakastan tätä Pennyn kissaa, ja leimasimesta on muutenkin hyvät muistot (terkut Maijulle!!). Väritykset on tehty Copic tusseilla, joista myös kovasti pidän-tusseilla saa aikaan kirkkaat vahvat sävyt ja vahvat värit ovat minua selkeästi. Leimakuvan värityksessä sekä kortissa muutenkin toistuu oranssin eri sävyt kera puhtaan valkoisen, niistä pidän erityisesti. Kortin ja kuvien kehystäminen on myös vahvasti minua, pidän selkeistä linjoista. Taustalla minulla on lähes aina yksivärinen paperi jolla kehystän kortin, sitten papereita useammassa kerroksessa. Koristuksia tässä minimaalisessti, suosikkejani ovat kaikki koukerot ja puolihelmet. Kimalleliimaa kortissa on runsaasti, ei kylläkään näy kuvassa. Perhoset leikattu kuviopaperista. Ja tätä samaa simppeliä luonnosta olen käyttänyt todella useasti.


Tässä sitten näkyy myös minua :D Korttini ovat lähes aina monikerroksisia, niin leimakuva kuin paperit ja koristuksetkin. Tätä ominaisuutta on vain hankala kuvata, livenä kortit näyttää aina erilaisilta tämän kolmiulotteisuuden takia. Olen siis 3D tarrapalojen suurkuluttaja :D


Tässä kortissa sitten taasen näkyy eri ominaisuudet, jotka myös ovat vahvasti minua. Pidän vahvoista väreistä, mutta myös tästä eko-vaaleanpunaisesta yhdistelmästä. Paperin ressausta..aina yhtä mukavaa :) Tykkään kokeilla aina jotain uutta, joten tässä ekopaperi on koristeltu Sizzixin uutuudella-suosittelen lämpimästi. Kyseessä siis Ink-its leimaava kohokuviointilevy. Laitoin levyn päälle valkoista VersaMagic mustetta joka on sellainen kauniin himmeä, chalksimainen. Sitten vain koneeseen ja todella siistiä jälkeä tuli! Rakastan kaikenmaailman apuaineita, joita tässä kortissa on reippaasti- glossy accent koholakkaa ilmapallossa, kimallehilettä ilmapallossa ja kukkien keskustoissa, perhonen struktuuripastalla värjätty ja kimalleliimaa reippaasti siellä täällä. Koristuksina kukkia, puolihelmiä, koukeroita, perhonen sekä softisnumero. Ja kehystyksiä tässäkin reippaasti niin taustapapereissa kuin leimakuvankin ympärillä. Ja uusi innostus leimakuvien värityksessä-ihan tavalliset puukynät :)

Näiden korttien myötä sydämelliset onnittelut p*skishaasteen ylläpitäjille, jatkakaa samaan malliin :) Ja isot kiitokset teille, jotka olette jättäneet kommentteja!!
19 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Oi Miijja kun nää ovat sitten kauniita:)) Ihailenkin aina näitä sinun kerroksien määrää kuin mahtavat ne ovat, itse yritän joskus edes jonkun laittaa mutta sinulle vertaa ei löydy mistään. Heti tulee enemmän näyttävyyttä!!
Tuo Pennyn väritys on kanssa ihan loistava, no niinhän sinulla on aina:))
Mukavaa viikonloppua, minä odotan sadetta ja hiukka viileämpää, tiedän kyllä että sinä tykkäät helteistä...mutta silti:))

Minna kirjoitti...

Ihania, upeasti viimeisteltyjä kortteja. Erityisesti pidän siitä, että jokainen korttisi on just eikä sinnepäin koottu :)

mummeli kirjoitti...

Ihana lukea näitä sinun juttujasi. Noi molemmat kortit ovat niin vimpan päälle upeita että eipä siihen ole mitään edellisiin kommentteihin lisättävää. Kiva kun jaksat kuitenkin tänne vähän tietoa meille laitella miten sulla menee.Oikein mukavaa kesää ja askartelun iloa sinulle.

Riina kirjoitti...

Todelakin kauniita kortteja! Tykkään näistä kovasti.

Kirsti kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja, varsinkin ensimmäinen, tykkään siitä.

Taru Jehkonen kirjoitti...

Kun luin kertomuksia, että millainen on sinun korttisi, varsinkin ensimmäisen kohdalla, niin olisin voinut allekirjoittaa käytännössä kaikki :D

Yritin yllättää sinut keskiviikkona, mutta olit lomalla :D Piipahdin hieman kotimatkalla ostoksilla! Kiva paikka - yritän ehtiä elokuussa piipahtamaan uudelleen... elokuun viikonloppu on vaan aika hullunmylly!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi tosi kauniita, tykkään erityisesti jälkimmäisestä!

lehtipollo kirjoitti...

Todellakin tulee tuosta kissakuvasta ja oranssista Miijja mieleen! Ihania!

SannaS kirjoitti...

tosi ihanat kortit!!! erityisesti on alempi sai suloisuudellaan sydämen sulamaan....hurmaavia molemmat!! =)

Paula | Pammu kirjoitti...

Ihan mahtavia kortteja molemmat! Ja todellakin juuri sun näköisiä ;) Allekirjoitan joka sanan tuosta tekstistäsi! Oot kyllä niiiiin taitava askartelija!

Outi kirjoitti...

Olipa mielenkiintoista lukea tyylipohdinnastasi! Tosi kauniita kortteja! Mitä muuten on struktuuripasta? Onko se samantyylistä ainetta, mitä osa kortteilijoista on ostanut rautakaupasta eli akryylimassa?

Henna kirjoitti...

Aivan ihania molemmat. Ja sen mitä olen täällä blogissasi vieraillut ( käyttänyt useita tunteja varmaan :D), nämä kuvastavat hyvin sinua. Todella kauniita kortteja, näitä voi tuijotella vaikka minkä aikaa ja aina löytyy jotain uutta :)

Maarit kirjoitti...

Molemmat korttisi ovat tosi onnistuneita.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanan ihania.

Lumituulia kirjoitti...

Aivan ihania kortteja kumpikin. Todella kauniit materiaalit ja koristeet näissä. Myös sommittelut ovat kauniita!

Merja kirjoitti...

Kauniita kortteja molemmat ja TODELLAKIN ihan sun näköisiä! Oot tosi taitava!

Anitta kirjoitti...

Ihanan kortin olet taituroinut tuosta kissa leimasinkuvasta !

Maaret kirjoitti...

Kortit ovat juuri ominta sinua. Molemmat taidokkaita, huolellisesti loppuun asti mietittyjä ja toteutettuja kokonaisuuksia:)

Viipula kirjoitti...

Olen aina inhonnut oranssia- mutta tästä kortista ei voi olla pitämättä, tämä on aivan ihana!

Tuo kesäinen leiska pikkutytöstä on hurmaava :)