maanantai 19. syyskuuta 2011

Viikonloppureissulla

Mahtava viikonloppu takana! Olin Lempäälän Ideaparkissa Sinellissä pitämässä esittelyjä ja kursseja, ja voi hyvänen aika kun oli mukavaa!! Erityiskiitos Minnalle vieraanvaraisuudesta ja seurasta :))

Mahtavia, innokkaita ja taitavia ihmisiä oli kursseilla ja mikäpäs sellaisia ryhmiä on opettaessa :) Syssymmällä siis uudestaan :) Tässä muutama kortti, joista näkee hieman, millaisia tekniikoita ja värejä käytiin leimailukurssilla ja värityskurssilla läpi.


Värttäminen Distressin yhden värin eri sävyillä. Glossy accent lakkaa sateenvarjossa, sadetakissa sekä kumppareissa. Glossy accent on kirkas lakka, joka kuivuessaan jää hieman koholle.
 

Värittäminen akvarellitusseilla, varjostukset chalkseilla. Kukka värjätty Distress musteella. Tässäkin leimakuvassa koholakkaa.

Kirkas koholakka, Distressiä reippaasti päälle käyttäen musteenlevitintä. Lopuksi tehtiin maski leimakuvan päälle ja sitten kirjoitusta leimattiin päälle. Maski kun on leimakuvan päällä, ei leimakuvaan tule kirjoitusta, vaan leimaus tulee ikäänkuin taustalle.

Tämä kuva harmittaa, kun en saanut millään näkyviin kimallusta. Kortti tehty Perfect Pearls jauheella ja kortin taustalla upea helmiäispaperi. Leimaukseen tarvitaan vesileimatyynyä, jotta jauhe pysyy leimakuvan päällä.

Ekopaperille leimaus vesileimatyynyllä, valkoinen kohojauhe ja kuumennus kuumailmapuhaltimella.

Pukemistekniikka. Ensin leimataan valkoiselle paperille, sitten 2 kertaa kuviopaperille. Kuviopaperista leikataan ensin vaatteet koko alueelta, sitten toisesta kuvasta joitain yksityiskohtia. Tässä lisäyksityiskohdat ovat toinen kumppari, tasku, huppari sekä sateenvarjon yläosa. Pukemistekniikassa näppärä liima on Glossy accent, joka liimaa todella hyvin ja nopsaan eikä paperi kupruile.

Että kyllä täällä puuhastellaan edelleen, vaikka laiskamato olenkin mitä päivittämiseen tulee :)
Nyt kylläkin saattaa pieni tauko tulla, ollaan ostettu uusi koti joten pakkaaminen ja muutto edessä, puolessa välissä ensi kuuta on toivottavasti askartelukamppeetkin pakattu-taas :D
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!

9 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Vau, tosi kauniita kortteja.Kiva nähdä sama kuva eriväreissä. Pitäis päästä sinun tekniikka ja värityskursseille. 8)

Johanna kirjoitti...

Hei, aivan upeita! Heti tuli inspis kokeilla tuota yhdellä di-sävyllä väritystä ja pukemistekniikkaa. Näytti tosi hyvältä. Miten käytät glossya kun liimaat sillä? Levitätkö sitä jollain muulla kuin sillä purkin kärjellä? Ihana postaus! Kiitos :o)

Kirsti kirjoitti...

Tosi kauniita.

Hilkka kirjoitti...

Aivan mahtavia kortteja kaikki:)) Eipä tarvis hirmusta värien kirjoa kun tyytyis vaan muutamaan väriin...on nämä ihan huippuja:) No onhan ne kun tekijän tuntee:))))))

Anna kirjoitti...

Ihania kortteja ja kiitos väritys-kurssista. Kurssilla oli ihana kokeilla eri tekniikoita ja todeta, että Distress Ink on se oma juttu... Nyt kun vain olisi aikaa ja välineitä millä väritellä.

Henna kirjoitti...

Tosi upeita ja kiva on nähdä sama leimakuva eri tavalla toteutettuna :)

Maarit kirjoitti...

Hienosti onnistuneet kortit. Tosiaan, samasta leimasimesta saa aivan erinnäköisä kortteja. Pitäisi joskus itsekkin tehdä näin.

Puuhis kirjoitti...

Nämä olivat kivoja, kun pystyi katsomaan eri tekniikoita samalla kuvalla.

TaijuS kirjoitti...

Upeat kortit ja hieno postaus!