perjantai 25. marraskuuta 2011

Enkeleitä

Laitampa nämä kortit tänne näytille, vaikka kuvat korteista ovat kaikkea muuta kuin todellisuutta vastaavia. En tajua, miten sain kameralla jäähileen tuollaisen ruskean väriseksi?? Kirkasta siis luonnossa. Muutenkin värit ovat aivan ihmeellisen keltaiset.  Pitäisi kenties opetella vähän tuon kameran käyttöä, kun ollut pitkä tauko kuvaamisessa. Mutta sitten kortteihin.
Tykkään näistä enkelikuvista aivan hirmusesti, ja aika monta arkkia on tullut näitä hamstrattuakia :D Hyvin simppelit kortit, ei mitään ihmeellistä tälläkään kertaa. Kivaa on tuo struktuuripastalla pelleily, kieltämättä. Minttu on taitava erilaisten apuaineiden käsittelijä ja harsoa käyttää usein. Taitava kortintekijä, kerrassaan mykistäviä kortteja. Täytyy kuitenkin sanoa, että ei minun juttuni ole tämä ollenkaan. Kiva on kokeilla kaikenlaista, mutta "oma tyyli"  on kyllä jotain aivan muuta kuin tällaista-tätä lajia en vaan osaa :D Rikkaushan se kuitenkin on että meitä monenmoisia tekijöitä ja jokaisella oma tyylinsä!! Kaikkea on kuitenkin kokeiltava kerran, mitä askarteluun tulee :D


Ja jos nyt jatkaisi siivoilua.
Illalla askartelun aika, pitää tehdä mallikortteja sunnuntain korttikurssille :)
Pieni neiti on kipeänä ja monta kertaa jo vaatimalla vaatinut, että askartelemaan pitäisi alkaa. Siivoilu kuulemma ei sovi kipeenä kun se on työtä mutta askartelua voi harrastaa. Kyllä täytyy sanoa, että on sanavalmis likka :D Mukavata viikonloppua kaikille!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sinä osaat tämänkin :)
Aivan ihania kortteja.
Maarit

Riina kirjoitti...

Kauniita kortteja :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi että osaakin olla kauniita.

TaijuS kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja!