maanantai 15. syyskuuta 2008

Jotain hyötyäkin siitä, että on kipiänä


Käsi ylös niillä, joilla on muhinut mielessään jokin projekti, muttei vaan ole tullut tehdyksi syystä tai toisesta _o/...ja näitähän minulla on useita, projekteja, jotka ovat ajatuksen tasolla edelleen. Nyt kun olen ollut kipeänä, ei oikein ole ollut jaksamista alkaa kortteja tekemään, mutta tokihan sitä nyt aina hetken on jaksanut väritellä ja leikellä ja jatkaa sitten voinnin mukaan toisena päivänä :)
Tämä kehys on ollut minulla ostettuna noin nelisen kuukautta ja ajatuksena on ollut tästä työstää magnolia aiheinen taulu. Joten tsädää...yksi projekti tehtynä valmiiksi *tuuletuksia* :)) Ja siis tämä kehyshän on sellainen, että mahdollistaa kuvien kerroksittain laittamisen tuonne sisään, koska tilaa lasin ja takaseinän välissä on useampi sentti. Osa leimakuvista on siis kiinnitetty pilvitaustaan kaksipuoleisella teipillä ja osa taasen sitten kohotettu kohotarrapaloilla, jotkut parilla ja jotkut sitten useammalla, että saa mahdollisimman kerroksisen ja "aidon" näköisen maiseman. Ja jos oikein laskin, on tässä kuvassa käytetty 11 magnolian leimasinta.
Tämän taulun myötä toivotan kaikille oikein aurinkoista viikkoa, pistäkäähän pipot päähän ni pysytte terveinä :))!

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Vähänkö on tosi ihana taulu. Mukava katsella, varsinkin kun itse olen kaameassa flunsassa :(

Laura kirjoitti...

vau! Se näyttää tosi upealta! Se on kyllä kiva tunne kun saa jonkun projektin valmiiksi. Minulla niitä keskeneräisiä on ihan liikaa! iik!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upea taulu!
ihana kuulla et muillakin noita ideoita on ja tekeleitä menellä!:)

sweetCake kirjoitti...

Heippa!! Ihana uusi blogi sinulla!! =)))

sari kirjoitti...

tosi kaunis taulu!!!

Ritva kirjoitti...

Onpa upea ja varmasti aikaa vievä taulu - lopputulos onkin sitten hieno! Yritähän parantua! Niperrysrehvit EHKÄ siirtyykin ensi viikkoon....

Aija kirjoitti...

Voi miten upean taulun olet jaksanut väsätä, tällaisiin projekteihin ei minulla riitä jännitettä ollenkaan.
Värityksesi on aina niin ihanaa...
Tervehtymisiä lähettelen täältä.

Minni75 kirjoitti...

Aivan mahtava taulu. Itsellänikin on mielessä tuon tyyppinen taulu, mutta siis se on vaiheessa..... ;)))

Mira kirjoitti...

Mielettömän hieno taulu!

Miijja kirjoitti...

Kiitos kovasti kommenteista :) Iina tykkää kovasti taulusta ja kuljettelee sitä ympäri kotia ja hirnuu :D Ja äiti on tyytyväinen kun sai tehtyä projektinsa...korvat ei niinkään nauti taulun saamasta huomiosta :DD