keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Onkipoitsut
Ja poikien viikko jatkuu..tein kolme simppeliä korttia näillä onkipoika leimakuvilla. On tosi hankala keksiä mitään lisättävää näihin kortteihin, kun jotenkin tuntuu, ettei näihin oikein kukkiakaan viitsisi laittaa. Ehken pitäisi yrittää kokeilla lisäillä paneleita eri papereista, josko sillä tavalla korteista tulisi hieman täydemmän näköisiä, vaikka sanottakoon taasen, että liiaksikin tulee lisättyä kaikkea sälää kortteihin, vähempikin riittäisi :)
Pakko laittaa tähän vielä aamuinen piristysruiske :) Soitettiin aamulla mummulle, kun hän viettää syntymäpäiviään ja tottahan sitä pitää heti aamusta laulaa luikauttaa päivänsankarille :) Nooh, samalla oli televisio auki ja sieltä tuli muumit. Keskimmäinen termiitti kajautti lähes täysiä ja tunteella..paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea muumi....eiku mummu :DDD
Mukavaa päivää kaikille, hymyin,
Miia

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oletko ajatellut tehdä samanmallisia kortteja kuin minä, siis ei neliökortteja. jos teet simppeleitä kortteja, niin niihin ei tarvitse lisätä mitään koska tilaa on muutenkin vähemmän. :) Se voisi sopia poikakorteille..

Miijja kirjoitti...

Kiitos Laura vinkistä...itseasiassa en ole kokeillut piiitkään aikaan pienempiä korttipohjia, täytyypä testata :))

Ritva kirjoitti...

Oikein kivoja, poikamaisia kortteja ja tinaturnersovellutus: "Simple IS best" :)

Satu¤ kirjoitti...

Vaikka se sininekin on se mun juttu niin kyllä toi vihreä kortti on aivan yliveto!

Muuton jälkeen en vaan oo oikein päässy taas korttien teko vauhtiin, kun on vähemmän tilaa missä tehdä :(
Lotto voitto pitäis olla et sais sen iiisooon askartelutilan:D
ja vain itselleen tietty;)