sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Jotain muutakin kuin joulukorttejaMolemmat leimakuvat ovat Whiff Of Joyn leimasimia. Ensimmäisessä kortissa Melinda blowing kisses ja alempi Willow with cookies. On tullut tehtyä lähiaikoina niin paljon joulukortteja, että alkaa muut kortit loppumaan, joten välillä pitää tehdä muitakin kortteja :)
Both images are Whiff Of Joy´s stamps. In first card stamps is Melinda blowing kisses and below Willow with cookies. I have made recently so much christmas cards, that other cards are running out. So now I have to make other than christmas cards :)

12 kommenttia:

Minnis kirjoitti...

Oi kun ihania, erityisesti tuo ylempi sykähdyttää, todella kaunis :o)

Anspe kirjoitti...

Upeat kortit!!!

Laura kirjoitti...

vau! Tuo ylimmäinen on kyllä ihan mielettömän upea! vau, vau, vau! Miten pitkään sinulla yleensä menee kuvan väritysessä?

Heli Matero kirjoitti...

Todella kauniit kokonaisuudet. Täytyy vielä udella, että mitä taustapapereita olet käyttänyt.

Aija kirjoitti...

Voi miten upeita kortteja olet tehnyt. Ihanan erilaisia ja väritykset tosi upeita.

Miijja kirjoitti...

Kiitos teille ihanista kommenteista :))
Laura...en ole "kellottanut", kauanko aikaa vie yhden leimakuvan värittämisessä. Tuntuu, että parempi kun ei ajattela asiaa ;D Riippuu kamalasti itse leimakuvasta sekä siitä, millä väreillä värittää. Väritän myös yleensä 4 samaa kuvaa hieman värejä muutellen ja testaan vähän kaikkea siinä samalla kuten varjostuksia ja eri värien yhteensopivuutta. Arviolta kuitenkin noin 20-25 minuuttia esmes Sarah Kay kuvat sekä Whiff Of Joyt. Belloissa esmes menee 5 min :D Mutta lupaan kellottaa huomenna pari kuvaa :)
Heli...Siis ikävä kyllä mulla ei mitään tietoa papereista. Syy tähän on se, että ostan kaikki taustapaperit 30*30 koossa ja leikkaan ne heti dreamkuzilla neljään osaan. Näin säilyvät paremmin, eikä tule niin paljoa hukkapaperia. Papereita on myös näppärä selata laatikoissaan, kun ovat pienemmässä koossa. Tästä syystä siis papereitten valmistajat usein unohtuvat ja myöskään ostopaikoista ei mtn hajua. Jotkut paperit ovat olleet yli puoli vuotta laatikossa, joten..toivottavasti joku muu osaisi auttaa, joka seuraa enemmän eri valmistajien papereita.

Satu K kirjoitti...

Aivan ihania kortteja, etenkin tuo ylempi! Kävin eilen katselemassa noita leimasimia, mutta vielä en langennut tilaamaan (mutta hinku on kova).

Oliveria kirjoitti...

UPEITA! Olet mestari värittämään :D

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kauniita kortteja olet tehny!
todella kauniita!

AnitaH kirjoitti...

Hienot kortit värityksineen.
Ylemmän kortin tuplasydän ja leimakuvan idean korostaminen kiekuraleimasimella tosi hyvän näköisiä.

tiina38 kirjoitti...

Voi miten ihania kortti luomuksia sinulla onkaan!!!

Terkuin Tiina

TiinaR kirjoitti...

Nämä on ihan ylisöpöjä :)