maanantai 22. syyskuuta 2008

Värittelyä kellon kanssa :)


Monta kertaa minulta on kysytty, kauanko menee kortin teossa, tai kuinka kauan väritän yhtä kuvaa. Olen aina antanut vähän ympäripyöreitä vastauksia, ihan siitä syystä, ettei parempia vastauksia ole ollut :) On päiviä, jolloin kaikki tuntuu sujuvan kuin itsestään ja kortit valmistuvat aika nopsaan, eikä ole sen kummempia "tuskia". Toisinaan taas sitten ei millään tunnu värittely onnistuvan tai ei vain löydä sopivia papereita tai koristeita, saatikka just sitä oikean väristä nauhaa :D
Tein nyt siis kolme eri kuvaa ja kellotin, kauanko näissä meni. Ehkä "värisepostus" myös selittää sen, miksen laita blogiini millä värittelen..tai kun väritän useamman kuvan aina kerralla, niin en tosiaankaan muista millä minkin olen värittänyt, koska kuvat saattavat odottaa laatikossa parikin viikkoa.
Vasemmanpuoleinen:
15 minuuttia. Käytetty 3 eri promarkeria, 2 inktensen kynää, yhtä derwentin kynää ja 3 eri väristä chalksia. Lisätty myös valkoista korostyskynää.
Keskimmäinen: (huom! kukat värittämäti, tytsi keskeytti :))
17 minuuttia. Käytetty 4 eri promarkeria, 4 eri sävyä inktensen kyniä ja kolmea eri sävyä chalkseja. Lisätty myös valkoista korostuskynää.
Oikeanpuolimmainen:
20 minuuttia. Tässä oli kaikkein eniten yksityiskohtia. Käytetty 3 eri sävyä promarkereita, yhtä copic kynää, kolmea inktenseä, 3 eri sävyistä chalksia. Valkoista korostuskynää käytetty myös tässä.
Tämän postauksen myötä oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :) Minulla meneekin muutama päivä tässä värittäessä kuvia, joten kortteja en taida valmiiksi saada ennenkuin loppuviikosta :)

1 kommentti:

Aija kirjoitti...

Ihana postaus :)) kellottaja on siis iskenyt :)
Värityksesi näyttävät kyllä tosi hyviltä, erityismaininnan antaisin keskimmäisen tytön hatusta, se on mielettömän upea!