perjantai 19. joulukuuta 2008

Jotain muutakin kuin paperiaskartelua

Vuosi sitten toteutin joulukorttini lähinnä 3D tekniikalla, leimasimista oli jonkinmoinen aavistus, muttei ollut vielä hurahdusta tapahtunut. Enemmän näpertelin kaikkea muuta kuin paperia.
Tämä kranssienteko on ollut harrastuksena joulun alla seitsemän vuotta. Ensimmäisenä vuonna tein kransseja 75 ja tänä vuonna jaksoin tehdä ainoastaan 17. En ole tähän kursseja käynyt, mutta ihan hyvin onnistuu :) Kuvat näyttävät tosi tyhmiltä, ovat paljon nätimpiä oikeasti, kuvasin yöllä ja en saa värejä oikeiksi en sitten millään.
Näitä on kiva viedä/antaa joulukukan sijasta, kaikilla kun tuntuu joulukukkia olevan monenmoisia. Näitä siis osataan jo vuosi vuoden jälkeen odottaa, joten pitihän näitäkin tehdä vaikkei olo ole ollut ihan ok.
Kranssien tekemisessä on myös sellainen jännä fiilis siitäkin syystä, että isomummua tulee muisteltua aina näitä tehdessä. Isomummu oli aikoinaan kukkakauppias, joten hän on myös näitä kransseja tehnyt joulun alla aivan kyllästymiseen asti.


Mukavaa perjantaita kaikille!!

6 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Oikein kauniita ovat ja hyvä että olet jo sellaisessa kunnossa, että jaksat tehdä!

Minäkin joskus tein, tuijasta tulee ihania eikä pistele yhtään tehdessä!
Laitoitko liimapistoolilla nuo helmet?

Miijja kirjoitti...

Hei Ritva!
Meillä tosiaan sairastettu yhteen kertaan oksennustauti ja sitten vielä kehkoputken tulehduksessa ollaan oltu (minä edelleen kuumeessa). Poika kävi päivän koulussa ja tuli oksentaen kotiin...että näin.

Liimapistoolilla laitan helmet kiinni tosiaan. Ja ekaa kertaa tein näitä hanskat kädessä, aikaisemmin tein ilman kun en osannut muka sitoa kuin paljain käsin ja aina oli kädet verillä :) Jotain positiivistakin kehitystä siis tapahtunut :D

TARJA kirjoitti...

Todella kauniita ovat kaikki.Itse tein viime vuonna muutaman kranssin.
Toivottavasti paranette jouluun mennessä =)

Leenamummi kirjoitti...

Ihania kransseja ja kyllä kuvatkin ovat ihan kelvollisia.Kelpaa noita viedä joulutervehdykseksi.
Juuri lähti yksi nuhanenä hoidosta.
Pikaista paranemista!

Paula kirjoitti...

Kauniit kransseja olet tehnyt. Täällä myös yksi sairaslomalainen.

AN kirjoitti...

Tuuheita ja kauniita! Ihan tuntee niiden tuoksun:))