torstai 11. joulukuuta 2008

Kortti ääriviivatarroilla

Pitkän aikaa olen halunnut kokeilla tätä ideaa, eli tehdä kortti ääriviivatarroilla. Ääriviivatarrat ovat aivan liian aliarvostettuja ja koko ajan tulee aina vaan kauniimpia myyntiin :)
Tämä kortti toteutettu siis niin, että olen joulupallo ääriviivatarrat liimannut valkoiselle paperille ja värittänyt ne distress musteilla säiliösivellintä apuna käyttäen. Sitten leikkasin joulupallot irti paperista ja asetin ne paperille kahteen tasoon kohotarrapaloilla. Lisäsin pari rusettia ja ääriviivatarroja niin pallojen ketjuiksi kuin kulmiina ja kehystäen kortin. Tekstin laitoin myös ääriviivatarralla. Tämä miellytti omaa silmää ja tästä tuli yksi tämän vuoden joulukorttisuosikeista :)

12 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Laitoitko vesiväripaperille vai ihan sileälle paperille nuo kellot ennen värittämistä? Tosi kaunis kortti tuli tällä tekniikalla :)

Laura kirjoitti...

Täytyy sanoa että minä inhoan ääriviivatarroja, mutta täytyy sanoa että sinun kortista tuli kyllä tosiaan kaunis! :)

AN kirjoitti...

Jotenkin arvokkaan näköinen,todella kaunis!:))

Maaret kirjoitti...

Huppuhieno, vaikka en muuten kovin paljon ääriviivatarroista välitäkään :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hienot kuusenpallot! siis upea ja arvokkaan näköinen kortti! tykkään!

Elina kirjoitti...

Oma suhtautumiseni ääriviivatarroihin on vähän kaksijakoinen, niillä kun pääsee helposti yli sieltä missä aita on matalimmillaan ja saa ihan nätin, kivan kortin helposti, liian helposti. Hyvin käytettynä irrallisen roiskimisen sijaan ne puolestaan ovat aivan loistava tarvike! Olen joskus lisännyt korttiin esim. perhosia samalla tekniikalla, saa aina vähän jotain persoonallista sillä tavalla kuin jos laittaisi vain ääriviivatarran suoraan korttiin.

Ja tässähän sen näkee mitä ääriviivatarrat parhaimmillaan ovat. Upea, tunnelmallinen kortti!

Leenamummi kirjoitti...

Kertakaikkiaan hieno kortti! Ihana tunnelma, sopiva joulurauha, oikein huokuu tästä. Olen aikonut myös kokeilla ääriviivatarraa kalvolle ja sitten jotenkin värittää, mutta sitten joskus, kun aikaa löytyy...

Miijja kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista, kiva että muutkin tykkäsivät kuin minä itse :)
Tarja, laitoin ääriviivatarrat akvarellipaperin päälle, merkki oli 200g Fabriano studio, tämä paperi hyvä distresseille ainakin tällä minun pienellä kokemuksella mitä niitä olen testaillut :)

kati kirjoitti...

Aivan ihana kortti! =) ..voisin itsekkin kokeilla jotain tällaista :D

Hilkka kirjoitti...

Kiitos ideasta, ääriviivatarroja mappi pullollaan...käyttämäti...Tämä sinun ideasi on tosi hyvä , minulla kun on ollut toinen vaihtoehto näille niin ovat jääneet tosiaan tekemättä:))

Armiida kirjoitti...

Hienon näköisiä joulupalloja. Itse käytän ääriviivatarroja useinkin erilaisissa korteissa. Niillä saa aikaan kyllä monennäköistä, kun vain kokeilee.

Tanjuska kirjoitti...

Wau hieno, suorastaan upea kortti.Itse tein samalla tyylillä muutaman kortin viime vuonna,ja on totta että ääriviiva tarroja ei arvosteta tarpeeksi. Näitä voi lastenkin kanssa tehdä ilman että tarvitsee "koko päivää" tuhlata yhden kortin tekoon-lainatakseni lapseni sanoja.=) Hyvää Joulua sinulle!