perjantai 12. joulukuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #36

Tällä viikolla sain tehdä luonnoksen Jehkottaren haasteeseen, joka ilmeisesti osoittautui aika hankalaksi. Itsekään sitä en tainnut aivan tasan tarkkaan noudattaa, kun ei ollut luonnosta edessä vaan ainoastaan muistikuvana :)
Tarkoitus oli kuitenkin tehdä kortti niin, ettei hirmuisesti lisätä kaikkea "ylimääräistä" korttiin, vaan tehdään hyvin yksinkertainen ja selkeä kortti. Oli tarkoitus myös, että kortissa olisi vähän revittyä reunaa, joka hieman rikkoo selkeää kokonaisuutta. Itse en pitänyt revityistä papereista pitkään aikaan, mutta nykyään tykkään aivan valtavasti, ne tuovat särmää kortteihin :)

Ekaa kertaa kokeilin tätä ihanaa lohikäärmettä korttiin, ja tästä tuli heti poikien yksi suosikeista :) Leimasin on siis High hopesin.
Väritykset olen tehnyt Creta colorin pastellikynillä, joita Helikin on kauppaansa saanut :) Nämä kynät toimivat mielestäni parhaiten öljyn ja pumpulipuikon kanssa ja leviävät kuin unelma!!
Olen kuullut, että moni levittää kuivapastellikyniä stumpilla ja tätä kun kokeilin, oli todella hankalaa ja aikaa vievää.
Tekstileimasin on uudesta Circle it 2 setistä.
Numero leikattu Cuttlebugin Olivia aakkossetillä.
Kypärään ja huiviin laitoin Glossy accent koholakkaa sekä hieman kimalletta :)
Kissansilmä musteella vähän reunoja tuputtelin.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille, minä odottelen kuriiria Seinäjoelta, serkulla kuulemma iso paketti mukanaan, joku tehnyt tilauksia useamman :DD
Viikonloppu menee siis tehdessä omia joulukortteja :)

Aijjuu, joko te olette nähneet ihanat uudet leimasimet, joita Helille oli tullut mm Filureita ja kortmakaren leimasimia :) Ja Petaloon kukkiakin saapui :)

15 kommenttia:

amma kirjoitti...

Kylläpä tosiaan haastavan haasteen teit ;) Mukava oli vaikka ihan jotenkin vahingossa ei kortista tullutkaan ohjeen mukainen...
Kiitos ja Mukavaa viikonloppua sullekin!

Piia kirjoitti...

Tää on kyllä tosi kaunis kortti :) Ja leimasin tosi suloinen :) Hieno haastepohjakin... nyt vaan peukut pystyyn että riittää aika osallistua kaikilta joulutohinoilta :D

AN kirjoitti...

Haaste on kiva ja korttisi myös! Pakkohan siihen on osallistua!:)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi minkä haasteen teit ei meinannu onnistua millään! mut olet itse tehny hienon kortin! toi leimasin on ihana!

Oliveria kirjoitti...

En ihan orjallisesti pysynyt ruodussa :) Tuo repiminen ei jotenkin millään luonnu osavasti vaikka kyllä meillä revittiin, mutta korttiin asti ei päässyt :) Kyllä kotiväki piti eilen aivan kajahteena - ensin se ostaa kalliita papereita ja sitten repii niitä roskiin ;)

Maaret kirjoitti...

Kiitos Miijja ihanasta haasteesta, se oli tosi mieluinen :) Oma korttisi on älyttömän hauska, ihq toi leimakuva!

kati kirjoitti...

Kiitos hauskasta haasteesta, ihanan kortin olet tehnyt :D

p.s. Kaunis uusi kuva sinusta! :D

Paula kirjoitti...

Leimakuva on ihan yliveto. Tulee oikein hyvälle tuulelle siitä. Kiitos haasteesta se oli hauska.

ps. "jostain" tuli bongattua tollaset ohjeet kuvien käsittelyyn. En kyllä ymmärrä, että mistä... Ei vaan, jos kaikki ei ole vielä löytäneet ohjeita niin TÄÄLTÄ löytyy ohjeet suomeksi. Kiitos vaan koko poppoolle, että jaksoitte ohjeet suomentaa!!!

Ritva kirjoitti...

Kiitos haasteesta, kiva oli!
Hieno ja upea kortti jälleen sinulla! Upea toteutus!

Saron kirjoitti...

Kiiiitos ihan kertakaikkisen mahtavasta mallista!! Ensin kyllä olin aika kauhistunut, että onpas vaikea malli, mutta kun sitä hiukan pohti, loppuviimeks teen varmasti myöhemminkin tällä mallilla kortteja!!! Ja tuo revitty reuna tuo kyllä tosi mukavan "sen jonkin" korttiin!! Korttisi on kyllä upea!!
Minulle saapui tänään kans Heliltä tilaus... vaikeaa olla tilaaamatta mitään jos Paperinauhan sivuille eksyy:) :) :)

Hilkka kirjoitti...

Kiitos mallista, itselläsi tosi hieno kortti. Ihanaa kun muistutit että Olivia-aakkosissa on myös numerot...näkyy unohtuvan:)

Maissi kirjoitti...

Hieno ja kivannäköinen kortti, joka sopii hyvin tuon ikäiselle, kiitos haasteesta!

TARJA kirjoitti...

Kiva haaste ja tulee varmasti käytettyä, kiitos! Ihana kortti ja leimakuva söpö.

Armiida kirjoitti...

Hauska leimasinkuva. Hienon näköinen kortti.
Haastekuva oli kiva, innostuin tekemään kaksikin korttia samalla mallilla.

elinarsku kirjoitti...

tuo on kyllä niiiiiin sulonen lohari että! ja todella tyylikäs tuo seuraavan postauksen leidi! ei voi kuin ihailla... :)