keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Leimailutaivaan haaste #3

Maaliskuu lähestyy ja samoin ihana tapahtuma-leimailutaivas :))
Olen tapahtumassa Taitopuoti Paperinauhan osastolla ja toivoisinkin kovasti, että laittaisitte tähän postaukseen toiveitanne, mitä haluaisitte minun näyttävän/tekevän messuilla tai jollet keksi mitä haluaisit minun näyttävän/tekevän, niin sitten toinen vaihtoehto, että mitä odotat tapahtumalta tai toivoisit sieltä löytäväsi. Kaikkien toiveen jättäneiden kesken arvon askarteluaiheisen palkinnon. Aikaa jättää kommentti on tammikuun loppuun asti.
Ja sitten tämänkertaiseen haasteeseen. Tänään on Helin synttärit, hirmuisesti onnea, joten leimailutaivaan haasteena oli tehdä Helille onnittelukortti. Heli tosin itse teki kortin jotakin muuta onnitellakseen :)
Tein DT kortin tälläkertaa Bellan leimasimella. Tykkään tästä leimasimesta kovasti ja tämä on myös jäänyt aivan liian vähälle käytölle! Joulun aikaan leimasin muutenkin omilla leimasimillani kuvia vähän enemmän ja ne odottavat pöydällä väritystä. Tarkoitus olisi ensi vuonna tehdä omilla leimasimilla vähän enemmän kortteja kuin mitä tänä vuonna. Tänä vuonna tuli enemmän tehtyä kortteja vaihdoista tulleilla kuvilla, koska aina tuntuu siltä, että muilla on paljon ihanampia leimasimia ja vaikka mitä ihanuuksia ostaakin itselleen, jäävät ne aivan liian vähälle käytölle. Uusi vuosi siis ja uudet kujeet ;D
Oikein ihanaa uudenvuoden aattoa ja alkavaa uutta vuotta kaikille!!
Tarvikkeet:
Taustapaperi Fancy pants the Daily Grind
Leimasimet Bella, sekä stempelgleden grunge collection
Tekstileimasin circle it 2
Lahjapaketissa Glossy Accent lakkaa
Leimakuvan reunukset leikattu Fiskarsin kuviosaksilla väre
Väritykset copic tusseilla

19 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Taas hieno kortti. Kyllä sinun kädenjälkesi on kaunista.

Hyvää Uutta Vuotta sinulle!

Merja kirjoitti...

Todella kauniin kortin olet tehnyt!

Kysyit mitä olisi kiva nähdä tuolla Leimailutaivas tapahtumassa ja se mikä minulle tuli mieleen heti on, miten väritetään Dittress inkeillä ja toisena tulee mieleen chalks värien käyttö. Siis niiden liituvärien käyttö. Tai kaikkea muutakin on kiva nähdä, mutta nämä tuli ensimmäisenä mieleen;)

Hyvää uutta vuotta sinullekin!!

Riituli kirjoitti...

Leimailutaivas tapahtumasta vielä:

En ole aivan 100% varma että pääsen, mutta yritetään. Toivomuksia en osaa esittää. Mutta odotan tapaavani uusia ihmisiä, joiden blogeihin olen jo päässyt tutustumaan.

Aivan takuuvarmasti tulen tapahtumassa oppimaan vaikka mitä uutta.

Pimpula kirjoitti...

Kaunis kortti!
Mukavaa vuotta 2009 myös sinulle Miia, on ollut mukava seurailla (päivittäin) blogiasi vaikka harvoin olen kommentoinut. Olet äärettömän lahjakas ja korttisi ovat todella kauniita!

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi! Sinun taideteoksiasi in ilo katselle ja yhteistyötä ihana tehdä! Ja arvaa potuttaako, etten pääse sinne LeimailuTaivaaseen. ARG!! Mutta niinhän sen on, että aina ei voi kakusta syödä vaan kermavaatoa!

mummeli kirjoitti...

Tosi hienon kortin olet tehnyt jälleen.
Tuo Merjan antama vinkki olisi minunkin mieleen kun nuo värit ovat minullekin outoja. Oikein hyvää ja askartelurikasta uutta vuotta

beemybear kirjoitti...

Really cute! I like this colors.
Best wishes for the New Year!
Sabine

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kauniin kortin olet tehny! tykkäsin tosta kiemura ympyrä jutskasta! en osaa sanoa mitä toivon tuol leimalutaivaan tapahtumalta olen avoin kaikelle uudelle!
hyvää ja antoisaa askartelua vuodelle 2009!

taru76 kirjoitti...

Rauhallista illanviettoa teille ja kaikkea hyvää ensi vuodelle!!

Leeanmummi kirjoitti...

Ihanan kortin olet taas tehnyt!
Pidän kovasti sinun tyylistäsi ja olen saanut paljon ideoita Sinulta, kiitos!
Leimailutaivaaseen en taida päästä, mutta ehkä muuten tavataan?

Hyvää Uutta Vuotta!

maiju kirjoitti...

Askartelurikasta uutta vuotta :)

Heli Matero kirjoitti...

Kiitos onnitteluista!
Hyvää Uutta Vuotta sinulle. Odotan innolla ensi tapaamistamme.

Ritva kirjoitti...

Valoisaa ja Idearikasta vuotta 2009!

Kiitos sinullekin hyvistä blogivinkeistä ja kauniista korteistasi, joista on ihana tutkailla lähempääkin, mitä ne sisältävät!

Sari kirjoitti...

Erittäin hyvää uutta vuotta sinulle!!

Maaret kirjoitti...

Minäpä se rohkenen esittää, että hyviä tarjouksia hyvistä tuotteista odotan minä :) Toki uusia väritystekniikoita olis mukava myös katsella ja ehkä opetellakin; Toi Chalks-värien käyttö olisi mm. kiinnostava juttu. Suurella innolla myös odotan, että saan muutamalle "vanhalle" blogitutulle oikeat kasvot:) Hyvää uutta vuotta!

sirpaliina kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta

Susanne kirjoitti...

Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

TARJA kirjoitti...

Olet tehnyt todella kauniin kortin. Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

Sinikka kirjoitti...

Kaunis kortti! Valitettavasti en pääse Leimailutaivaaseen osallistumaan, mutta jos pääsisin odottaisin siltä paljon! Tärkeimpänä näin uutena korttiharrastajana haluaisin oppia eri väritystekniikoita. Myös kortin vanhentaminen ja kulahtaneen näköiseksi tekeminen kiinnostaisi. Siinäpä sinulle muutama vinkki!