torstai 1. tammikuuta 2009

StampARTic challenge

Uusi vuosi ja uudet kujeet ;D

Tänään julkaistiin StampARTic lehdessä uusi haaste, joka pohjautuu luonnokseen. Luonnoksen on tehnyt meille valtavan lahjakas norjalainen askartelija Turid Mari. Tunti ja toinenkin on mennyt ihastellessani hänen taideteoksiaan blogissaan, käykäähän kurkkaamassa. Ja lehden sivuilta löydät lisää tietoa luonnoksen suunnittelijasta haastatttelun puitteissa ja tietysti lehdestä löytyy myös huikeat tiimiläisten tekemät kortit.


Haaste oli todellinen haaste minulle, ja itseasiassa aivan luonnoksen mukaan en tehnytkään, pienen mokan tein, mutta soveltaminen on onneksi sallittua ;D Ja vaikka kortin tekemiseen kului aikaa ja joutui pähkäilemään paljon, oli lopputulos itselle mieluisa, joten ehdottomasti kannatti tehdä! Täytyy sanoa, etten ikinä ole näin vaikean luonnoksen pohjalta korttia tehnyt, mutta taatusti tulen kokeilemaan tätä uudestaan, josko sen tekeminen nopeutuisi kun harjoittelee hiukan :)

Ja mikäli sinä et halua ryhtyä tekemään tätä korttia kokonaisuudessaan, voit osallistua haasteeseen tekemällä pelkästään etusivun. Ja huikea palkinto luvassa voittajalle, joten ehdottomasti kannattaa osallistua!!

Ja kiitos kaikille uuden vuoden toivotuksista, teen blogikierroksen heti kun vain aika sallii :)

Olen ollut koneella tosi vähän viime aikoina ja alkaa olemaan jo uteliaisuus huipussaan, mitä kaikkea ihanaa olettekaan ehtineet tehdä sitten viime visiitin :) Mahtavaa alkanutta vuotta siis kaikille!!


2 kommenttia:

Leenamummi kirjoitti...

Onpa upea kokonaisuus, kai siihen meni aikaakin runsaasti, mutta kyllä kannatti!
Pitää katsoa tuo kaava ja sitten miettiä, pystyykö sitä tällainen harrastelija toteuttamaan;)

TARJA kirjoitti...

Upea kortti! Itse en ole vielä päässyt oikein sinuiksi näihin kortteihin, kun ovat niin työläitä. Mutta on ihana käydä katsomassa muiden aikaan saannoksia ja nauttia ihanista töistä.