torstai 15. tammikuuta 2009

Tyttökortteja kaksin kappalein

Sugar Nellien tytöt pääsivät korteiksi tällä kertaa :) Kun selailin entistä blogia, niin löysin leimasinten omistajankin, eli nämä eivät ole omia, vaan Tarulta leimattuja :)
Eri väritystekniikoita olen "aikanikuluksi" taasen testaillut. Korttejakin on syntynyt, mutta koneella on tullut oltua tosi vahän. Jospa viikonloppuna ehtisin jonkinmoisen blogikierroksen tekemään :) Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!!
Kukat retrokukka lävistimellä ja sekä iso että pienet lumihiutaleet cuttiksen stansseilla leikattuja. Väritykset Distressin musteilla.

Tässäkin retrokukkaleikkuria napsuteltu oikein urakalla, nyt kukkien keskustoissa timantit sekä leimattu stempelgleden Grunge collection setillä kukkien keskustat. Kuvan reunat leikattu Fiskarsin kuviosaksilla väre. Väritykset inktenseillä öljyä apuna käyttäen, hieman chalkseja sipaistu sinne tänne.


Pssst..Taitopuoti Paperinauha on avannut kaupan nettisivut uudestaan uudessa osoitteessa :)
Kaupan löydät täältä. Mikäli olet linkittänyt kaupan joskus sivuillesi, otathan huomioon, että linkki ei välttämäti enään toimi, vaan osoite täytyy korjata. Kaikkia tuotteita ei Heli vielä ole ehtinyt kauppaan laittaa, mutta tulevat sinne kyllä ajan kanssa taas näkyviin :)

6 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Upeat kortit. Ylemmässä UPEAT värit, alemmassa olet saanut kuviosaksilla leikattua mielettömän kauniisti nuo reunat!

minna kirjoitti...

Niin on kauniit tytöt:) Ja värit on upeat!
Olen tällainen aloitteleva kortintekijä/leimailija, joka kahlaa kaikki mahdolliset korttiblogit etsien ideoita ja ohjeita, täälläkin olen piipahtanut monta kertaa :) Ja aina on yhtä ihana kortti näkyvillä.
Itselle tuottaa "tuskaa" löytää oikea väritystekniikka. promarkereita löytyy sekä suppea valikoima akvarellikyniä, mutta olen harkinnut inktense-kyniä. Niilläkö olet värittänyt ko. kuvat? Tuleeko jäljestä siistimpi ja värikylläisempi kun käyttää öljyä&stumppia kuin esim. säiliösivellintä? Vai miten minä pääsen samaan lopputulokseen kuin sinä ;D

AN kirjoitti...

Todella kauniita molemmat!

Miijja kirjoitti...

Minna!
Hienoa, että olet löytänyt uuden harrastuksen kortteilusta :) Tämä vie nopeasti mennessään ;)
VÄritystekniikka vaatii harjoittelua paljon, että löytää sen omansa :) Minulla on lähes kaikki kynät ja tykkään värittää myös eri tusseilla ja kynillä. Käytän myös sekatekniikkaa, eli ensin väritän tusseilla ja sitten teen varjostuksia toisilla kynillä. Inktense kyniä käytän niin, että levitän värin öljyn ja pumpulipuikon avulla, stumilla en osaa levittää ollenkaan. Mielestäni pumpulipuikolla väri leviää pehmeästi ja tasaisesti. Säoliösivellintä käytän ainoastaan Distress musteiden kanssa. Värikylläisyyteen vastaisin niin, että se riippuu väreistä, ja inktenset ovat kynät, joilla saa kaikkein tummimmat värit, pastellikynät taasen tekevät pehmeämpää jälkeä :) Toivottavasti nämä vastaukset vastasivat kysymyksiisi...harjoittelun iloa!!

Ritva kirjoitti...

Onpa kauniit ja raikkaat kortit! Ihanat nuo kukat ja saksituksella saa nättiä...
Pitäisiköhän minun(kin) harkita tuota retrokukkajuttua, ne on tosiaan niin retroilua ja nättejä...

Västäräkki kirjoitti...

Aivan upeita kortteja, tällä kertaa ihailen erityisesti tuon sinisen kortin kukkia. Hieno idea yhdistää lumihiutale niihin, aivan kuin olisi harsokukkaa. Kaunista!