keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Aivan liian harvoin..

..tulee skräpättyä. Viime yönä vihdoin viimein tein tämän ajatuksena muhineen sivun ihan valmiiksi asti. Tykkäsin valmistuneesta sivusta kovasti, ainut mikä jäi harmittamaan oli se, että kirjaimet olisin kyllä saanut asetella suorempaan, tai sitten olis pitäny laittaa vallan vinollensa kaikki. Ja voi tuota ikää...kuvasta näkee hyvin...hymyilyttäis, mutta pitäis kuiteskii olla vähän niinku cool :D

Pohjana tässä aivan valkoinen 30*30 sivu.Ensin asettelin Tim Holtzin maskiaakkoset riveihin ja sitten tuputtelemaan Distress musteita ympäriinsä maskia tällä. Käytin kolmea väriä, ensin laitoin vaaleaa ruskeaa vähän isommalle alueelle, sitten vintagea ja sitten vielä kolmanneksi tosi tummaa ruskeaa varjostuksiin. Aakkoset jäivät aivan valkoisiksi, mutta laitoin vähän mustetta, kun tuntui että olivat jopa liian vaaleat tähän kuluneeseen sivuun. Sitten otin toisen maskin tehdäkseni vähän kuvioita paperiin ja samalla lailla tein kuviotkin kuin aakkoset. Tätä flourish maskia sitten siirtelin pariin eri paikkaan ja näin tuli kuvioita vähän jokapuolelle paperia. Koska paperista tuli vähän kuluneen näköinen, revin vielä paperia ja laitoin mustetta revittyihin reunoihin. Muutamia kiekuroita korostin laittamalla helmiä jonoon askartelumaalilla. Mitään sen henkilökohtaisempaa en sivuun halunnut laittaa, kun tämä on Taitopuodille tehty sivu, mutta vuosiluvut leimasin, leikkasin ja laitoin kehykseen joka on Tim Holzin grungeboard setistä. Kehyksen maalasin leimamusteella ja laitoin ruuvihaaraniitit. Ja lopuksi sitten nitojalla liitin sivun toiseen skräppipaperiin, joka on tummanruskea.

Ja täytyy sanoa, että mitä nyt olen näitä maskeja kokeillut (noin 10 kertaa), niin helppoja ovat käyttää ja hyvin pysyvät kerta toisensa jälkeen paperissa kiinni. Näistä aakkosista tuli kyllä nyt mun lempparit, mitä maskeihin tulee :))

Ja jos jollakulla on näitä maskeja ja olet näillä jotain tehnyt (kortteja tai skräppäystä tai jotain muuta, olis kiva jos laittaisit linkin, olis kiva käydä kurkkimassa ja saamassa uusia ideoita :))

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!!

3 kommenttia:

AN kirjoitti...

Oi, kuinka kaunis ja kuinka taitava oletkaan myös tässä lajissa,kaunista jälkeä!!
Mielenkiinto on herännyt,mutta en ole vielä yrittänyt!!:)

Nimetön kirjoitti...

Aivan ihana sivu. Mulla on melkein kaikki maskit, mutta en ole ehtinyt testata kuin tuota kiekuraa ja tykkäsin kovasti. Ruotsin reissulla näin, kun maski laitettiin paperin alle ja sitten hiekkapaperipalikalla raaputettiin maskin kuvio paperin pintaan. Sekin oli aika hauska.

Nimetön kirjoitti...

Unohdin vielä lisätä, että tuolla maalilla saa tosi kivoja helmiä ja ne tulee halvemmaksikin käyttää kuin tarrahelmet.