keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Leimailutaivaan yhdestoista haaste-feikkiakvarelli

Tuntuuko kenestäkään muusta siltä, että tekisi mieli kokeilla vähän sitä sun tätä, mutta aika ei riitä? Tai siis että ideoita olisi vaikka kuinka, liikaakin? Minulla tällä hetkellä vähän se ongelma, etten oikein tiedä mitä tekisin ja millä tekniikalla, kun yritän kaiken ajan käyttää mahdollisimman tehokkaasti, minkä askartelulle saan. Nämä leimailutaivaan haasteet ovat olleet aivan mahtavia, on tullut kokeiltua sellaisia tekniikoita, jotka olisivat saaneet jäädä ilman näitä haasteita hamaan tulevaisuuteen ja kun keltanokka olen tällä askartelun saralla, niin tokihan nämä kaikki ovat olleet myös uusia tekniikoita minulle, kuten tämänkertainenkin tekniikka-feikkiakvarelli. Tämä tekniikka on tähänastisista ehdottomasti mieluisin!! Tällä tekniikalla tulen tekemään varmasti jatkossakin kortteja!

Kortissa keltainen yksivärinen taustapaperi, leimakuva tehty Distress musteilla niin keltaisella kuin oranssillakin ja kehystin sen mustalla kartongilla. Leimakuva on Inkadinkadon akryylisestä setistä. Teksti Melissa Francesin leimasetistä. Sitten lisäsin yksivärisen oranssin nauhan, joka on Lauran järkkäämästä nauhakerhosta. Sitten tein pari tuollaista helmineulaa. Tästä mielestäni tuli juuri minun näköiseni, yksinkertainen :D

Nyt kaikki kokeilemaan-suosittelen!! Ohjeet tähän löytyy täältä.


Ja sitten vielä toinen juttu, josta on kerrottava. Nimittäin Taitopuotiin on nyt tullut ihanat uudet Whiff Of Joy leimasimet kuin myös ihania keväisiä magnolia leimasimia ja vaikka mitä :))))

6 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Kaunis kortti! Ihanat värit eikä kyllä kaipaa yhtään mitään lisää! Pitää jossain vaiheessa ehtiä vielä kokeilemaan tätä tekniikkaa.

krista kirjoitti...

Tämä on todella kaunis ja tyylikäs, tykkään tosi paljon.

maiju kirjoitti...

Hyvin, hyvin, hyvin kaunis lopputulos :)

Eleonora kirjoitti...

Tämä on ihastuttava!
Samoin olen tykännyt tehdä Leimailutaivaan haasteita kun haluisin aina tehdä jotain uutta ja erilaista;)
((Yritin tätäkin tekniikkaa, mutta kuva vaan suttantui liikaa (oli varmaan liian monimutkainen kuva leimasimessa))

NirNa kirjoitti...

Tää kortti on kyllä tosi kaunis. Ihan silmä lepää, kun tätä katselee. Niin keväiset väritkin. Rakastan!

m. kirjoitti...

Miten teit nuo helmineulat? Saako tuollaisia "tyhjiä" neuloja (ilman helmiä siis) jostain vai teetkö nekin itse? Olen katsellut tuollaisia monissa (ulkomaisissa) blogeissa ja ihastunut ikihyviksi, en vain ole keksinyt, mistä niitä saisi tai kuinka niitä voisi tehdä.

Korttisi on aivan järkyttävän kaunis!