maanantai 9. maaliskuuta 2009

Elzybells kortteja

Kuten monet teistä varmaan ovatkin jo huomanneet Taitopuoti Paperinauhan ajankohtaista palstalta, tai kuulleet muualta, on näitä ihania Elzybells leimasimia siis Helillä Leimailutaivas tapahtumassa myynnissä :)) Varauksia näistä ei voi tehdä, eikä näitä nettikaupassa ole myynnissä joten tällä erää saatavana vain messuilta.

Tässä pari korttia näytille jotka tehty elzybells leimasimilla ja aikaisemmin olenkin muutaman kortin tehnyt nalleleimasimilla, ne löytyvät täältä. Nämä leimakuvat olen värittänyt kuivapastellikynillä, mutta tarkoituksena on kokeilla muitakin väritystarvikkeita. Maissi, joka on taitava kortintekijä, tekee myös näillä elzybells leimasimilla mahtavan raikkaita ja muutenkin ihania kortteja ja juuri Maissin tekemien elzybells korttien myötä levisivät promarkerit suomeenkin ja myönnän itsekin olevani yksi näistä, jotka ihastuivat promarkereihin tuolloin. Täältä pääset kurkkaamaan Maissin tekemiä kortteja :) Tarkoituksena siis kokeilla vielä värittämistä ihan promarkereillakin. Nämä ovat kyllä helppoja värittää ja plussaa myös siitä, että ovat iloisia kasvoiltaan :))Vaaleanpunainen korttipohja, jonka päälle ensin ruskea yksivärinen paperi ja sitten kuviollinen taustapaperi´Basic Grey, jonka reuna taasen revitty tällä.
Kuva leikattu Fiskarsin shape cutterilla tähän tapaan.
Kukat petaloon
ja sitten vielä sormukset lisäsin glue dotseilla.
Väritykset kuivapastellikynillä öljyä apuna käyttäen ja hieman chalkseja sinne tänne.

Tämä kortti näyttää hieman autiolta. En kuitenkaan viitsinyt tähän laittaa mitään sen enempää, koska halusin tuon taustan näkyvän, joka tehty leimasimilla.

Korttipohja vaaleansininen, jonka päälle akvarellipaperia. Sitten leimasin mementon musteella inkadinkadon kukkia ja distresseillä häivytyksiä reunoihin tällä musteenlevittimellä.
Sitten hieman revin paperia ja "tikkasin" kynällä (epäonnistunein tikkaus ikinä!!) Teksti Cuttlebugin kohokuvioivalla pienellä taskulla eli tällä.
Väritykset kuivapastellikynillä.


Niin juu ja linkityksistä vielä sen verran, että laitan nuo linkitykset suoraan tuotteisiin ihan siitä syystä, että vähän väliä kuitenkin joku on kiinnostunut jostakin käyttämästäni tuotteesta ja myöhemmin sitä on hankalampi lähteä etsimään. Ja näin ei tarvitse erikseen kysyä, vaan tuotteet löytyvät helposti, mikäli ne kiinnostavat.
Nyt kuitenkin olen saanut palautetta ja harmitteluja, etteivät tekemäni linkitykset toimi. Linkit eivät toimi ihan siitä syystä, että tuotteet ovat saattaneet loppua. Linkitän kuitenkin tästä eteenpäitenkin suoraan tuotteeseen, ja linkki siis toimii niin kauan kuin tuotetta on :)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Ihanat kortit, odottelen jo niiiiin innolla mitä leimasimia Paperinauhalle tulee messuille :)

Jorunn kirjoitti...

Wow.. beautiful cards with Elzybell images!!!
Great colors and wonderful design!!

hugs,
jorunn