perjantai 13. maaliskuuta 2009

Leimailutaivas tapahtuma lähestyy :))

Niin se vaan tämä aika kulkee nopsaan. Minä täällä jo aivan täpinöissäni odotan viikonloppua ja leimailutaivasta, ja ennenkaikkea teitä kaikkia askartelijoita ja teidän näkemistä :)) Koneella en ehdikään ennen lähtöäni olla, piipahtaa pikaiseen korkeintaan, hirmuinen pakkaaminen edessä :D


Tässä ATC kortit (aivan ihka ensimmäiseni), jotka tein Riitan järkkäämään kansainväliseen vaihtoon. Korteissa piti olla jotain leimattua, muuten toteutus oli vapaa.
Nämä nimilaput sitten tein haasteeseen, jossa piti tehdä nimilappu leimaten. Tein samalla kaikille Taitopuodin "tytöille" samanmoiset.

Ja tässä sitten kyltti messuille Taitopuodin osastolle. Kokoa voi hieman päätellä, kun leimakuvat tietty luonnollisessa koossa.Tämän toteuttaminen olikin jännä projekti :) Ja hymyilyttää jo valmiiksi, kuinka tämän kiikutan Helsinkiin :D Reunukset leimattu grunge collectionin leimasimella ja "vanhennettu distress musteilla. Kirjaimet leimattu, leikattu Fiskarsin punchilla ja kirjaimet ovat 3D tarroilla kohollaan. Sitten revin kartongin kahteen osaan ja poistin yhden suikaleen. Sitten tein tuon "maiseman" puuttuvan suikaleen kohdalle ja magnolian leimakuvia sitten värittelin, leikkasin ja liitin tuohon kuvaan. Yhtään poikaa ei tähän tullut tällä kertaa, mutta maisemaan voi kuvia vaihtaa, joten täytyy messujen jälkeen tehdä "vaihtokuvia". Vähän käytin myös tuota paperin reunojen "kurtistajaa", että maisema tulisi vähän niinkuin esiripun takaa :)Näiden kuvien kera toivotan kaikille oikein mahtavaa viikonloppua, ja messuille suuntaaville myös ; nähdään :))

6 kommenttia:

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,

Mahtavia askarteluita olet jälleen tehnyt!
Muistakaa pitää hauskaa ja ottakaa kuvia tapahtumasta että me rannalle jäävät näemme pitä kaikkea siellä on tapahtunut!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi miia ihanaa nähdä sinukin! mut minä voin kuvitella kun sinä tulet junan kanssa tin kyltin kera voi muutamia katseita aiheuttaa! todella hieno kyltti!

Riituli kirjoitti...

Hienoa jälkeä taas kerran! Nähdään sunnuntaina!

maiju kirjoitti...

Hienot nimilaput olet teille tehnyt... ja hienon kyltikin. Nähdään huomenna ...

tuulis kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua!

kylläpä harmittaa, että minulla ei ollutkaan mahdollisuutta päästä paikan päälle tapahtumaan. :(

Maaret kirjoitti...

Ihanat nimilaput, mutta toi kyltti, se se vasta makee onkin:)
Nähdään!