keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

WOJ miniteatteri esittää; taistelu

Meillä vietetään ensi viikolla synttäreitä, ja koska viikonloppu menee Helsingin suunnassa, piti tehdä kortti termiitille jo valmiiksi. Koska meillä näitä kortteja on tässä vuoden aikana näkynyt jos jonkinlaista, pitää yrittää vähän jotain tavallisesta poikkeavaa edes synttäreille. En tiedä miksi tätä korttia kutsuisin, termiitti sanoi että tämä on miniteatteri :D On niiiin mahtavaa, kun leimasintenvalmistajat/piirtäjät tekevät tarkoituksella toisiinsa sopivia leimasimia. Nyt minua vaan harmittaa, että kiristin kukkaronnyörejä juuri näiden kohdalla, koska ehdottomasti tähän samaan kuvaan kuuluisi se prinsessa ja niitä viirejä pitäisi olla myös. Mutta tässä kortissa olen siis käyttänyt lohikäärmettä, ritaria sekä linnaa.


Tässä kortti auki ja "normaalitilassa"
Sitten tarvittiin hieman apuria, korttia kun on yksin aivan mahdoton kuvata. Kun kortin sivuista ottaa kiinni ja vie niitä kohti kortin keskustaa, liikkuvat sisällä olevat lohikäärme ja ritari toisiaan kohti. Ja sitten taasen kun vetää niin menevät kauemmas. Näitä siis pystyy liikuttamaan. Taustalla samaisen leimasarjan linna.
Tältä kortti näyttää sisältä, koska on aika hankala kertoa, miten tämä on tehty, niin otin tällaisenkin kuvan jos jotakuta kiinnostaa :)
Mukavaa keskiviikkoa kaikille :)


10 kommenttia:

AN kirjoitti...

Mahtava !! Olet kyllä taitavin ja lahjakkain kortintekijä tässä meidän porukassa! Ja viitseliäin! Kaikki aikaansaannoksesi ovat kauniita ja erilaisia!

Piia kirjoitti...

Käsittämättömän hieno ja idea taas aivan omaa luokkaansa! Yhdyn AN:n sanoihin ja totean että uskomattoman taitava olet <3

Maaret kirjoitti...

Minä puolestaan olen niin tylsä, että yhdyn täysin AN:n ja Piian kommentteihin, taitava olet!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

sanattomaksi menin! tämä on kyl noin upea ja mahtava!

Sanna kirjoitti...

Upea kortti.

Youtubesta löytyy video, jossa tehdään tälläinen kortti. Tässä linkki kyseiseen videoon.

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista, vallan hämilleni menin :)

Ja Sannalle kiitos linkkivinkistä, itsekin olen kyseisen videon nähnyt, en vain löytänyt sitä enään, kun en muistanut miksi tätä korttitekniikkaa sanotaan :D

taru76 kirjoitti...

Wau miten upea kortti! Tällainen on varmaan jokaisen pikkupojan unelmakortti : )

Hilkka kirjoitti...

Oi miten upea kortti! Sinulla näitä ideoita riittää aina toisillekin jakaa...Mukavaa viikonloppua, ahkerointia ja työntäyteistä:))

Heli Matero kirjoitti...

Upea taideteos ja messuilla nähdään!

Anonyymi kirjoitti...

NO WAU:D
Oon ihan sanaton!

Mielettömän kaunis ja taitavasti tehty kortti!!!!!