maanantai 23. maaliskuuta 2009

stampARTic yhteistyössä Donnon kanssa

Tänään julkaistiin stampARTic lehdessä artikkeli, joka tehty yhteistyössä sponsorimme Donnon kanssa. Tälläkertaa artikkelin teki lehtemme suomalainen trio eli Aija, Carola ja minä. Lisää artikkelista voitte lukea siis lehdestä ja sieltä löytyvät myös Aijan sekä Carolan tekemät upeat kortit, magneetit, pinssit, kännykkäkorut sekä rasiat. Tässä minun aikaansaannokseni .

Tässä kortissa olen käyttänyt valmista korttipohjaa, en siis ole lisännyt kuviopaperia, vaan kortti on tuollainen jo valmiiksi. Hänglarityttö sekä sydän ovat magneetteja, eli kuvien taaksen olen laittanut pienet magneetit. Kukat tehty retroleikkureilla ja kulmakoristeet sizzixillä. Leimakuvan väritykset kuivapastellikynillä.
Tässä käytetty myös valmista korttipohjaa. Lisätty vain kuva kehyksineen sekä teksti ja kortti on valmis. Kuvan leimasin Tarulta ja se on väritetty Distress musteilla. Perhoset leikattu punchilla.

Tässä kortissa sitten käytetty kuviopapereita, kahta samanlaista paperia. Toinen laitettu taustaksi ja toinen laitettu koholleen 3D tarroilla kehyksien sisään. Ruusun leimasin Marikalta Helsingin reissulla ja se on väritetty Distresseillä. Ruusun päälle laitoin Glossy accent lakkaa , jotta olisi tukevampi koska ruusun takana magneetti. Ruusun voi siis halutessaan kortista irrottaa.


Tässä myös käytin kuviopaperia. Leimakuva taasen Marikalta, joka väritetty Distresseillä sekä chalkseilla. Kiemurat inkadinkason setistä ja muutaman ruusun lisäsin niin nipuksi kuin tyttösen hiuksiinkin.

Sitten vielä yksi kortti, jossa käytin valmista kuvioitua korttipohjaa. Pieniä Memoryboxin timantteja ja magnolian tyttö istumaan. Perhosia vielä muutaman lisäsin liitelemään. Tämä tyttö on tällä hetkellä yksi lemppareitani, vaikkakin tätäkään en omista. Marikalta näitäkin eimasin ja nyt on kaikki käytetty, joten taitanee olla aika ostaa oma :) Tyttö väritetty Zigin akvarellitusseilla.
Sitten muutama magneetti. Näitä oli aivan huippua tehdä ja lisää magneettimattoa hankittava, koska ideoita on vaikka kuinka :D Leimakuvien takana on siis magneettilevyä, joka tarralla kiinnitetään leimakuvan/esineen taakse. Pysyy tosi hyvin esimerkiksi jääkaapin ovessa. Pyykkipojillekin tuli vihdoin ja viimein käyttöä, kohta vuoden ovat odottaneet, että niistä jotain tekisin. Nyt sitten on jääkaapin ovessa nuo lappuset, joihin tarkoitus lisätä tärkeitä puhelin numeroita termiiteille. Ja hieman nätimpiä kuin post it lappuset :D Nuo isot leimakuvat päällystin vielä glossy accent lakalla jotta pysyisivät siisteinä. Hänglareita tein 10 erilaista tyttöä ja poikaa, laminoin ja niillä tyttötermiitti on leikkinyt siirrellen niitä jääkaapin ovessa :) Kätsyt nuket tuli niistä siis ja kovasti niillä on jo leikittykkin :)

Sitten pinssejä ja kännykkälenkkejä. Paksummasta huovasta leikkasin nuo kukkaset sizzixiä apuna käyttäen, nämä koristavan mun olkalaukkua. Kännykkälenkit tein ihan vaan laittamalla noita metallisia koristeita niihin, noita koristeita kun on niin ihania monenmoisia.
Ja sitten viimeiseksi tällainen setti, jossa kortin lisäksi koristeltu rasia. Kortti tehty niin, että käytin kahta samanlaista kuviopaperia (teen näin aika usein). Toisesta sitten leikkasin kukkaset irti ja liitin kuviopaperiin. Irralleen leikatut kukat päällystin glossy accent lakalla ja koristehiekkaa laitoin kukkien keskustaan. Kukista tuli lasimaiset ja erottuvat hyvin korttipohjasta. Samanlaisia kukkia tein rasian päälle, tosin retrokukat laitoin vielä pienten kukkien alle. Rasian ensin maalasin askartelumaaleilla ja lisäsin pitsin.Pitsi ei likainen, "vanhensin" sitä Distress musteella.
Oikein mahtavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!!
Muoks...; käytetyt tuotteet linkkeineen;

14 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Waude! Upeita juttuja ja jaksan edelleen ihmetellä että mistä te stampartic-tiimin tyttöset oikein kaiken inspiraation ja ajan löydätte näiden lukuisten ihanuuksien tekemiseen! Aivan mahtavia!!!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

noi magneetit ovat tosi ihania! pitäsisköhän sitä ostaa! toi rasia on todella ihastuttava! ihania ideoita! hyvää ja idea rikasta alkavaa viikkoa!

Ritva kirjoitti...

Todella laadukkaita ja upeita tuotoksia olet tehnyt - mistä tuollaista magneettimattoa vai-mikä-se-on saa hommattua? Heti tuli joululahjaideana mieleen enkeli-immeiselle enkelimagneetti....

Karita kirjoitti...

Siis upeaa Miijja! Olet ollut ahkera :) Ja niin kauniita aikaansaannoksia :)
Hyvää alkanutta viikkoa :)

Leenamummi kirjoitti...

Upeaa! Jäin ihan sanattomana ihailemaan, kaikki NIIIIIN hienoja!

Miijja kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista :)

Piia, kyllähän sitä aikaa on öisin vaikka kuinka ;D

Lisäsin postauksen loppuun linkit tuotteista, sieltä löytyy linkki myös tuohon magneettimattoon :) Ja on ihanaa kyllä käyttää ja näppärää! Ja leikkautuu hyvin eikä jää tosiaan mitenkään saksiin kiinni.

Mervi kirjoitti...

Valtavan hienoja töitä, upeaa;-))m

Susanne kirjoitti...

Vau miten mahtavia juttuja olet tehnyt!! Olet ollut kyllä tosi ahkera =) Itse en ole saanut paljonkaan värkkäiltyä; flunssa on vienyt voimia ja vähän vaivaa kevätväsymys.

Pitsihame kirjoitti...

Voi kuin ihania töitä, kaikki, kuin satumaailmasta.

Marika kirjoitti...

Onpas todella kauniita töitä :) tuota magneettimattoa täytynee kokeilla jossakin välissä.
Ruusun ja Magnolian olet kyllä leimannut joltakin muulta en tunnusta omistavani niitä :))

Miijja kirjoitti...

hmmm...oliskohan ne sitten Taavalta leimattu :DD Sama pää kesät talvet :D

Maaret kirjoitti...

Huoks, voi hurja miten paljon kaikkea ihanaa ja vielä yhdessä postauksessa, kadehdin valtavaa energiaasi näiden askartelujuttujen parissa:) Pakko saadajaheti-listalla toi magneettimatto!

Paula kirjoitti...

Aivan ihania juttuja olet sinäkin tehnyt. Näitä voisi ihastella tunteja :)

PS: Blogistani löytyy jotain pientä sinulle :)

Kirsi-Marja kirjoitti...

Huikean kauniita kortteja, kertakaikkisen ihania!