torstai 19. maaliskuuta 2009

StampARTic yhteistyössä NSS

StampARTic tiimiläisten kanssa teimme yhteistyötä NSS;n eli North Star Stampsin kanssa. Meille lähetettiin valmiina olleet teksit, muistaakseni norjaksi, josta sitten käänsimme ne omalle kielelle sopiviksi. Sanottakoon, että tämä suomenkielelle kääntäminen on uskomattoman hankalaa, kielemme kun on mitä on..rakas vaikkakin kankeahko. Muut tiimiläiset virnuilivatkin, kun Aija, Carola ja minä vaihdoimme viestejä foorumissamme aika tiheään tyyliin "entäs jos se olisikin näin...olisko näin sittenkin luontevampi..jne" :D Valmista kuitenkin tuli ja ihanaahan se on kun näitä tekstejä saa erilaisia. Itse tykkään ainoastaan näistä akryylisistä teksteistä, kun haluan nähdä mihin teksti tulee, kumisista en tykkää ollenkaan kun niitä ei voi suoraan korttiin painaa, vaan on tehtävä teksti toiselle paperille. Mutta nämä ovat niitä makuasioita, joista voidaan kiistellä ;D Tekstileimasinten lisäksi saimme jonkin toisen leimasimen, ja minä sain elämäni ensimmäisen valokuvaleimasimen, joka on myös akryylinen. Tykkäsin kyllä, vaikken omaksi tyylikseni tunnistanutkaan, kiva kokeilla aina välillä vähän jotain uutta.

Tämä pitkän mallinen kortti siis tehty tuolla valokuvaleimasimella ja tekstinä, ikimuistoista juhlapäivää. Kolme kukkaa leikkasin useampaan kerrokseen tuosta samaisesta taustapaperista joka kortin taustalla on, asetin päällekkäin laittaen 3D tarrapaloja väliin joten kukat aika reilusti kohollaan. Parit rusetit ja timantteja eikä mitään sen ihmeempää.


Sitten tämä siilikortti. Teksti näyttää utuiselta, koska leimasin ensin mustalla versafinellä tekstin ja sitten vaaleansinisellä saman tekstin niin, että aloitin leimaamaan tekstiä hieman aikaisemmin, eli teksti sai vaaleansinisen "varjon". Kukkia ja lehtiä nippuun ja vähän paperia revin, yksinkertainen linja siis jatkuu :)

Sitten hänglari tyttö, sinisenä tämäkin, ihme kyllä. Hyvin simppeli toteutus tässäkin, ei siis mitään ihmeellistä kerrottavaa. Tämä on lempparitekstini, ja tykkään tuosta että on eri fontteja :)
Ja tähän loppuun vielä iso kiitos kaikille, jotka olette yrittäneet auttaa minua tässä photopucket ongelmassa!! Perehdyn viikonlopun aikana tähän kuvien muokkaamiseen :)
Aurinkoista päivää kaikille, tyttötermiitin sanoin; Muka päivää!! :) suom.Mukavaa päivää!

10 kommenttia:

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,
Aivan ihania kortteja!!!
Mistä olet ostanut noita ihania leimasimia?
Ovat kyllä mahtavia!

Susanne kirjoitti...

Ihanat kortit olet tehnyt! Itse pidän myös enemmän akryylileimasimista tekstejä leimatessa. Ja just sen takia, että on helpompi nähdä ja kohdistaa mihin teksti tulee =)

AN kirjoitti...

Kauniita kortteja kaikki kolme! Ja nuo tekstit ovat kyllä ihania,saakohan niitä tilattua jostain?

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)

Nuo tekstit/tekstileimasimet siis ovat NSS= North Star Stamps nimisestä yrityksestä, ja heiltä näitä voi tilata kyllä!
Ja valokuvaleimasin on myös sieltä.
Penny Blackin siilin olen vaihdossa saanut ja alemmassa kuvassa olikin sitten hänglari tyttö,jonka Maijulta olen joskus ostanut.Hänglareita ei täältä suomesta ikävä kyllä saa ostettua.

Leenamummi kirjoitti...

Ihania ovat taas korttisi! Jo eilen ihastelin niitä StampARTicin sivulla. Erityisen upea on toteutuksesi tuossa valokuvakortissa, kiitos kun nyt tarkemmin kerroit, kuinka tuo upea kukka on tehty!

amppa kirjoitti...

kauniita kaikki, mutta ylimmäinen on suosikkini :))

Heli Matero kirjoitti...

Kauniit kortit olet tehnyt.

Loreal Blondi kirjoitti...

Johan olet urakan tehnyt! Jokainen kortti niin erilainen ja omalla tavallaan ihana!
Varsinkin tuo valokuvakortti on tosi tyylikäs.Taattua laatua kaikki!

Hintriikka kirjoitti...

Nyt piti heti lähtee ettii noit tekstileimasimii, niit o monen blogissa viime päivinä näkyny, ja olisivat vaihtelua Circle it-teksteille ...ja nois huumoriaki...


Nii ja kortit aivan ihanat :)

Västäräkki kirjoitti...

Olet tehnyt taas monta aivan upeaa korttia! Tykkään itse simppeleistä korteista, ovat raikkaita ja antavat tilaa kuvalle, joten nämä ovat kerta kaikkiaan ihania! Sitäpaitsi olen itsekin ihastunut noihin ColorCore-papereihin.