keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

WOJ:n prinsessa ja Elzybellsin nalle

Koska tiedän, että olette auttavaisia ja ystävällisiä ihmisiä, uskallan kysyä... Photopuckettini on jatkuvasti täynnä, kohta taasen kuvat häviävät blogista. Olen ladannut tässä kuussa toiseen vain kuusi kuvaan, mutta niitä on käyty katsomassa niin paljon (klikattu auki), tästä syystä kansio siis on täynnä. Kuinka tämä on mahdollista, nimittäin, minä aina muokkaan kuvan photopucketissa jonka jälkeen tallennan sen koneelleni ja sieltä sitten blogiin?? Eihän kuvaa siis katsota mielestäni photopucketin kautta tuolloin, kun kuva on ladattu blogiin oman tietokoneeni kautta?? Jos jollakulla olisi neuvoja, kuinka toimia olisin enemmän kuin kiitollinen!! Eihän tästä nyt mitään tällä viisiin tule, että puolet kuusta blogin kuvat näkyy ja puolet sitten ovat pimeänä :D


Ja sitten näytille kaksi korttia , joita nyt sitten ei ole muokattu photopucketissa tai ylipäätänsä mitenkään. Viime viikolla "valittelin" kun jäi tämä WOJ:n prinsessa ostamati, koska tämähän on ensinnäkin aivan ihana ja toisekseen, kyllähän lohikäärmeellä, ritarilla, prinsessalla ja sillä linnalla saa hienon korttikokonaisuuden :) Nooh, mutta siis tämä yksi niistä pienistä ostoksista, joita messuilla tein...lisäää tietty luvassa, kunhan tämä elo tasaantuu ja saan leimasimia korteiksi asti :) Taustapaperin olen tehnyt itse leimaamalla Distress musteilla. Leimasimina Melissa Frances, IB sekä teksileimasin Paperback Studios. Onnea teksti puukantainen leimasin. Kukat ja lehdet Priman. Prinsessa väritetty Distresseillä ja chalkseilla.
Ja tämän nallen leimasin Marikalta viime lauantaina, tämä on Elzybellsin ihania leimasimia :) Taustapaperit Basic Greyn ja reunat hangattu sillä Tim Holzin jutulla (tälle pitää kyllä keksiä nimi), sitten tein tuon klemmarin ja teksti siinä on circle it setistä. Nalle väritetty inktense kynillä vesisäiliösivellintä apuna käyttäen, hieman lisätty chalkseja. Kukkaset petaloo sekä Taavalta ostettuja ruusuja.Ja tiedoksi kaikille teille, jotka Elzybells leimoja haluaisitte, Taitopuoti Paperinauhan Heli on tämän päivän vielä lomalla, mutta palaa huomenna eli 19.3 takaisin töihin. Laittakaa Helille sähköpostilla viesti Elzybells leimasimet, niin saatte listan vapaana olevista leimasimista. Näitä ei siis voi nettikauppaan laittaa, mutta listan leimasimista voi antaa ja kuvat pääsette sitten näkemään Elzybellsin sivuilta.

10 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin ihania kortteja! hienostihan toi distresseilläkin väritys onnistuu sinulta! itse olen sitä harjoitellu mut viel ei voi julkaista niitä!

Leenamummi kirjoitti...

Olet taas tehnyt ihanat kortit, varsinkin tuo prinsessakortti ihan pistämätön. Taustasta eritoten pidän. Kyllä ruskea on kaunis väri!
Outo tuo Photobuket-juttu, ei luulisi siinä noin käyvän, jos kerran omaan koneeseen talletat muokatun kuvan ensin :o mutta ehkä se hakee niitä käyttämiäsi ominaisuuksia verkon kautta, mutta silti???

taru76 kirjoitti...

Upeat kortit : D
Väritykset ovat taas ihan nappiin! Muistatko mitä distress väriä käytit prinsessan värittämiseen?

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista :))
Juu, aivan käsittämätöntä tuon photopucketin kanssa, ja kun oon niin avuton näiden koneiden kanssa niin saan hermon menemään alta aikayksikön kun pitää kikkailla :D

Taru...sun ei itseasiassa pitänyt tätä postausta nähdä :D nooh..eipä se mitään ;D
Ja väreistä, muistanhan minä, koska viime yönä kortin tein elikkäs käytin niin taustassa kuin kuvan värittämisessä seuraavia värejä vaaleammasta tumminpaan;
antique linen, scattered straw, vintage photo, walnut stain. Ja kasvot ja ihonkohdat muutenkin väritin ensin promarker vanilla värillä ja sitten vähän chalkseilla varjostin.

Ja harjoittelua tämä tekniikka vielä, ja tosi aikaavievää kun en millään tahdo olla tyytyväinen, mutta harjoitellaan lisää:))

mummeli kirjoitti...

Aivan ihania kortteja taas. Kiva kun laitoit nuo värit ohjeeksi millä olet tehnyt tuon prinsessa kortin. Näin ei ehkä tule niin kovasti aivan pieleen menneitä hankintoja. Täällä kovasti harjoitellaan.

maiju kirjoitti...

Miia... Voisikohan tuo ongelmasi johtua siitä, että kuvasi on niin isoja ja vievät paljon tilaa?

Itse teen aina niin, että kun siirrän kuvat koneelleni, käsittelen eli pienennän ne ensiksi Windowsin valokuva-ohjelmalla ja sen jälkeen vasta siirrän ne Photopucketiin. Mullakin on kuitenkin aina aika monta kuvaakin päivässä ja ei ole ollut tuota ongelmaa.

Ainakin kun katsoin niin tuo yksi kuva blogissasi oli aika suuri ja silloinhan kuvat vievät todella paljon tilaa. Jos photopucket vielä rajoittaa tilan käyttöä... niin sitten syy voisi olla siinä.

Tuo alempi pinkki on aivan syötävän ihana :)))

Eija kirjoitti...

Ihani kortteja Miijja!

Samoilla linjoilla olen Maijun kanssa. Minä myös lataan kuvat ensin kamerasta omalle koneelleni ja kun minulla on käytössä PhotoEditor, niin pienennän ne siellä kokoon 5. Haen sitten Photobucketiin ja muokkaan siellä. Joskus vahingossa en ole pienentänyt ennen bucketiin siirtoa ja on kestänyt lataantua sinne julmetun kauan. Tämän pienentämisen luulisin auttavan.

Heli Matero kirjoitti...

Nuo väritykset ovat niin ihanat ja siis koko korttikokonaisuudet. p.s. Tänään Scor-Pal sai olla rauhassa...tosin oltiin synttäriostoksilla.

tuulis kirjoitti...

Kuvathan voi myös pienentää photobucketissa.
Siinä latausnapin alapuolella on kuvan koon vaihtoehdot.
Itse käytän blogikuvissa sitä 320X240 kokoa, muuten käytän nettikuvissa 640X480, todella harvoin isompaan on ollut tarvetta.

Ja olen huomannut, että kun muutan koko vaikka pääkansiossa niin se muuttu muissakin, jos seuraavan kerran haluan ladata isompia kuvia niin muutan koon ja ne mitä lataan sillä kertaa on isompia, eli koon muuttaminen ei muuta/sotke muita kuvia joita on samassa kansiossa.

Jos haluaa muokata kuvia netissä, niin minä olen kokenut photobuckettia paremmaksi ohjelmaksi sumon; http://www.sumopaint.com/web/
Samat jutut kuin photobucketissa tai phtoshop expressissä, mutta minusta ohjelma oli helppo käyttöisempi ja kevyempi.

NirNa kirjoitti...

Raikkaat värit ja mahtava fiilis blogissasi saa meikäläisen hyvälle tuulelle. Siksipä tahdon muistaa sinua blogissani plakaatilla, käyhän kurkkaamassa.