torstai 16. huhtikuuta 2009

Jehkottaren haasteet; 3D ja ATC

Ensinnäkin iso kiitos kaikille kommentoijille kauniista sanoista, joita olette blogiin jättäneet. Elämä on ollut huisketta viime aikoina, ja juurikaan en ole vastavierailuille päässyt, mutta ihanaa, että olette silti jättäneet kommentteja ja piristäneet päiviäni-olette ihania!! En edes uskalla toivoa, että elämä tästä rauhoittuisi, koska samanmoista huisketta ollut yli puoli vuotta jo :D


Mutta sitten kortteiluun...Jehkottaren haasteblogissa on tällä viikolla ollut monenmoisia haasteita ja sama jatkuu. Minäkin yritän haasteisiin osallistua parhaani mukaan :)Tällaisen ATC-kortin tein itselleni, kera värssyn, joka pitäisi pitää mielessä joka päivä :)
Perhosen olen leimannut Inkadinkadon setillä, leikannut siivet taustastaan irti ja kohottanut 3D tarrapaloilla. Siipiin laitoin Glossy accenttia sekä kimallehilettä, joka ei pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa. Kukat leikkasin pienimmällä retrokukkaleikkurilla helmiäiskartongista ja helmenpuolikkaat laitoin kukkien keskustoihin. Myös pieniä helmijonoja tein askartelumaalilla. Väritykset tein Distress musteilla.
Sitten 3D kortti. Näitä minä teen joka viikko vähintään 5, mutta en näitä ole blogiin kuvannut, koska en itse pidä hirmuisesti 3D korteista, joskin menekki näillä korteilla on suuri ja onhan sitä näitä tehtävä, kun kerran tilataan :)
Tässä kortti kastepäiväksi. Tein ruskeansävyisenä, jotta sopisi niin pojalle kuin tytöllekkin. Ensin leimasin taustan Melissa Francesin leimasimella versamarkin musteella, laitoin kirkasta kohojauhetta ja kuumensin. Sitten Tin Holzin musteen levittimellä levitin Distress mustetta vintage photo, kohti kortin keskustaa. Sitten leimasin koukeroita reunoihin Distress musteella walnut stain, reunat kävin läpi myös musteen levittimellä käyttäen walnut stainia. Sitten revin reunat paperin repijällä. Muutama ruusu nippuun, alle ihanaa ruskea-valkoista nauhaa ja lopuksi helmiä korupiikkiin. Korupiikkiin helmien liimaaminen käy kaikkein siistimmin Glossy accenttia käyttäen, joka liimaa suht nopsaan ja jättää kirkkaan liimajäljen, joka ei erotu kuivuessaan. Testi tällä kertaa ääriviivatarralla.
Muuten..nyt on mahdollista osallistua Jehkottaren haasteeseen ja antaa oman panoksensa, tekemällä luonnoksen haasteeseen!! Kaikkien luonnosten tehneiden ja lähettäneiden kesken Jehkotar arpoo taasen jonkin yllärin :))
Aurinkoista päivää kaikille!!

6 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Waude, nämä ovat UPEITA molemmat:)
En yhtään ihmettele että aikas on kortilla:)))

Päivi kirjoitti...

Wau! Sun kortit on kyllä upeita. Tuo alimmainen kastepäivänä-kortti oli sellainen, että jäin katselemaan sitä ja oli vielä pakko palata kommentoimaan. Ihmettelen, voiko noin kaunista korttia ollakaan...
Korteistasi huomaa, että teet jokaisen ajan kanssa huolella ja rakkaudesta askarteluun.

SannaS kirjoitti...

Valtavan upeita kortteja molemmat! Tosi herkkä tunnelma tuossa kaste-kortissa.

Leenamummi kirjoitti...

Todella hienoja ovat molemmat kortit ja vaikka minäkään en 3D-korteista pidä, ei tuota kastekorttia ihanampaa varmaan mitenkään voisi saada aikaiseksi, mutta onhan siinä niin paljon Sinua sen kuvan ympärillä!
Yritän juuri itse päättää kahden idean välillä, kummasta kastekorttia valmistaisin, kun osa valmisteluista molempiin on jo tehty. Kynnys vain korottui juuri kummasti, huhhuh.

Armiida kirjoitti...

Molemmat ovat todella upeita kokonaisuuksia. Kastekortti varsinkin on minun mieleiseni.

SasSa kirjoitti...

Holy crap!! This is awesome!!!
Love it!!
Hugs SasSa