perjantai 17. huhtikuuta 2009

Pari Gorjuss tyttöä

ZIG-akvarellitusseja olen testaillut, siis niiden käyttöä ja eri värejä. Nämä tussit leviävät tosi helposti ja kauniisti ja tykkään näiden vahvoista väreistä myös. Helppoa ja nopsaa värittämisestä tekee myös se, ettei tarvitse koko kuvaa värittää, vaan laittaa hieman väriä "varjokohtaan" ja siitä sitten levittää vesisäiliösiveltimellä kohti kuvan keskustaa ja väri samalla vaalenee itsestään :) Tässä turkoosina tämä ihana Gorjus tyttö. Leimakuvan sekä taustan olen leikannut Spellbindersien stansseilla. Kukat retrokukkaleikkureilla, pienin ja keskikoko. Memory boxin pienet timantit kukkien keskustoissa. Hieman nauhaa ja korupiikkiina helmiä ja pari kiekuraa siirtokuva-arkista.
Ja tässä samainen tyttö, mutta värinä pinkki ja tehosteena mustaa. Kuva leikattu Spellbindersien stansseilla. Koukerot siirtokuva-arkista ja myös teksti. Kukat Priman huurrekukkalaatikosta, alla mustat retrokukat. Kukkien keskustoina mustat haaraniitit sekä metalliset välihelmet. Lehdet tehty kuvioleikkurilla. Pinkki taustapaperi revitty Tim Holzin paperintrimmajalla (edelleen sana hakusessa miksi tätä lelua kutsuisi :D)
Olettehan huomanneet muuten, että Taitopuotiiin on saapuneet ihania uutuuksia!! Mm. Magnolian leimasimia, niin uusia kuin vanhojakin ja Spellbindersitkin saapuivat :)) Oma tilaukseni toivottavasti tänään noudettavissa, joten viikonloppuna pääsee askartelemaan uusilla ihanuuksilla :)) Ei siis haittaa vaikka pyryttäisi ;D
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!!

10 kommenttia:

Minni75 kirjoitti...

Upeita kortteja :))
Minullakin on noita kyniä ja nyt haluankin tietää, että millaista paperia käytät, jotta saa ne värit leviämään kauniisti :=)

Miijja kirjoitti...

Käytän fabrianon studio:ta.http://www.paperinauha.fi/fabriano-studio-akvarellilehtio-p-614.html Tätä paperia käytän aina, kun teen vedellä jotein tai käytän vesisäiliösivellintä. Käytän tätä paperia myös Distressien kanssa.

Hipsu kirjoitti...

Suloisia!! Tykkään :)

Milla kirjoitti...

Itse kutsun tuota Holzin vehjettä "ressaajaksi", koska sehän tavallaan stressaa paperia :) Ja eikö distress tarkoitakin tietynlaista ahdinkoa/stressiä, joten sillä nimellä täällä mennään.

AN kirjoitti...

Ihania ja suloisia kortteja ja helpon tuntuista värittämistä,vaikka tuskin se sitä kuitenkaan on!!

Emppu kirjoitti...

Ihailen sinun väritystaitoasi, kun saat aikaan hienoa jälkeä kynillä kuin kynillä!
Upeita kortteja muutenkin :)

Anspe kirjoitti...

Blogissani jotain Sinulle!!

Carola kirjoitti...

Ihania kortteja olet taas tehnyt. Blogissani on sinulle yllätys!!

Ritva kirjoitti...

Hei!
Onpa taas ihania juttuja ja paljon, sinulla on kyllä taito hyppysissä ja sitä paneutumista ja huolellisuutta! Kysyisin, että minulla on jotain ZIG-merkkikö tuo lie -tusseja, mutta onkohan ne samoja....eli mitä niissä kyljessä lukee - tsekkasin linkityksesi, mutta siitä ei selvinnyt, millainen kynä kyseessä....

Valoa päivääsi!

Piia kirjoitti...

Ihanaa jälkeä kyllä olet taas saanut noilla uusilla leluilla aikaan! Mullakin taitaa jokunen noita Zig-tusseja olla kaapin perällä ja pitääkin nyt testailla vähän että kantsiiko itsekkin hankkia täydennystä! :)