keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Kakunkoriste

Nyt pitää muutaman päivän ajan keskittyä tilaustöihin niin kortteihin, kuin muihinkin pieniin projekteihin. Tässä yksi tilaustyönä tehty kakunkoriste. Yksinkertainen, mutta mielestäni tästä tuli ihan nätti :) Näppäräähän tässä on se, että tikkua helppo liikutella tuon tikun takia. Ja synttärisankari oikeasti täyttää 52, mutta numerot haluttiin tarkoituksella toistepäiten.Keltaiset mpyrät leikattu colorcore paperista, joka on ihanan eläväisen näköistä (ei pääse kuvassa oikeuksiinsa). Pitsireunuksen olen tehnyt kulmaleikkurilla. Kirjaimet, numerot ja perhonen ääriviivatarroilla. Perhosen liimasin akvarellikartongille, leikkasin ääriviivojaan myöden irti ja kohotin siipiä 3D tarroja apuna käyttäen. Nauhan lisäsin vielä, kun sopi väreiltään niin hyvin tuohon :).

Näitä tikkuja tulen ehdottomasti tekemään jatkossa myös termiittien kakkuihin, kun noita leimakuvia on pilvin pimein hyviä, jotka sopivat juuri näihin.
Näitä tikkuja voi myös tehdä korttien sijasta, ja laittaa kukkaruukkuun, jos kukan vie tuliaisina tai vaikka tulevana äitienpäivänä :)

5 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on upea idea! ja ihanan pirteä koriste! itse olen tehny koristeita pilleihin noista leimakuvista! lapset tykkää kovasti niistä!

Maaret kirjoitti...

Hieno idea:) Minäkin olen vastaavaa ideaa harrastanut käyttämällä pitkiä puisia varrastikkuja :)

Leenamummi kirjoitti...

Hieno idea! On todella kaunis kokonaisuus, silmiä hivelevä.
Nyt täytyy ruveta pitelemään peukkuja JYPille;)

Niinu kirjoitti...

Ja täältäkin kajahtaa:
mahtava idea,varsinkin niille joilla noita leimakuvia on enemmän kuin tarpeeksi:)

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Tämä oli tosi kiva idea!Heti alkoi mielikuvitus lentää mihin kaikkeen tuota voisi käyttää..Ja hauska myös nuo numerot väärinpäin!Täytyy varmaan omaan kakkuun toukokuulla laittaa 04..Ei tunnu niin kamalalta!!!