torstai 9. huhtikuuta 2009

Muutama tilauskortti näytille

Laitampa muutaman tilauskortin näytille tänne blogiinkin.

Tässä pelkästään leimasimilla tehty kortti, näitä tein useamman kappaleen eri väreillä ilman tekstejä, kuten toivottiin :)
Käytin tähän musteina Mementon musteita. Leimasimina Inkadinkadon timanttisetti jolla tein kiekuran sekä Inkadinkadon kukkasetti, jolla leimasin kukat ensin taustapaperiin sekä kaksi kukkaa toiselle paperille. Toiset kukat leikkasin ääriviivojaan myöten ja laitoin 3D tarroilla koholleen. Kukan terälehtien päälle lisäsin Cracle accent lakkaa ja timantteihin Glossy accenttia. taustapaperin reunoille leimasin kiekuroita Grunge collection setin leimasimella.
Sitten "rintsikkakissa". Tämä Penny Blackin leimasin on yksi kysytyimmistä kuvista kortteihin ja kyllä näitä onkin tullut tehtyä, muttei viime aikoina. Väritykset Distresseillä ja teksti siirtokuvatarralla.

Ja sitten tämä veikeä kolmikko :D Penny Blackin leimasin tämäkin. Leimasin kuvan kahteen kertaan ja toisen kuvan lisäsin toisen päälle, joten kolmikko hyppää kuvasta ulos, niin vauhdikkaita ovat :D


Ja sitten viimeisenä tämä seitillä taiteileva siili-ihana!! Penny Blackin leimasin, joka viimeisin hankinta näistä leimasimista :) Kukat ja pari lehteä taasen lleimattu kahteen kertaan, leikattu ja kohotettu 3D tarrapaloilla taustasta. Pilvet tehty leikkaamalla paperista sabluuna ja sitten vaaleansinistä Memento mustetta meikkisienellä levittämällä hieman sabluunan yli ja helposti tulee tausta leimakuville :) Kukkiin lisäsin Glossy accent lakkaa. Jännä miten aina välillä nämä pyöreät korttipohjat tuntuvat haastavuutensa takia jäädä unholaan.
Mutta nyt toivotan näiden korttien myötä oikein ihanaa ja aurinkoista pääsiäisen aikaa kaikille! Uudet WOJ:t tulivat tänään, joten niitä luvassa sitten pääsiäisen jälkeen korteissa :) Sormet syyhyää jo värittelemaan :))

8 kommenttia:

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kivat kortit olet tehnyt,erityisesti tykkään ylimmäisestä,se on ihan mun värinen ja jotenkin sellainen tyylikäs.Pyöreä kortti kanssa hieno.Itsekin tein juuri pyöreän kortin ja haasteensa todella siinä on..

Piia kirjoitti...

Upeita kortteja taas olet urakoinut :) Varsinkin tuo pyöreä kortti iski minunkin silmään!!! Todella upea!

Taina kirjoitti...

Tervehdys!
Kauniita kortteja olet jälleen taiteillut.Ylimmäinen kortti on suosikkini,se on tosi tyylikäs.

Taava kirjoitti...

Mäkin kiinnitin huomiota erityisesti tuohon ensimmäiseen korttiin, ylläri ;-D
Hyvää pääsiäistä koko teidän poppoolle!

Loreal Blondi kirjoitti...

Johan on oikea korttikavalkaadi! Toinen toistaan hienompia. Ideana tuo 3D on tosi hieno ja kun toteutuskin on mitä upein - JES!Hauskaa Pääsiäistä! Värittelemisiin!

Maaret kirjoitti...

Tosi hauskoja ja upeita kortteja kaikki;) Mun suosikiksi nousi noi ihanat elukat:)

Leenamummi kirjoitti...

Hienoja kortteja olet tehnyt!
Minusta varsinkin tuo kolmikko on ihan hellyttävä ja totta on, mitä Taru vähän aikaa sitten minulle sanoi, että heti pieni kohottaminen tekee kortista hienomman.
Lumista Pitkäperjantain jatkoa!

Nellastiina kirjoitti...

Kaikki kortit ovat todella upeita, mutta täytyy sanoa että ylimmäinen kyllä osui meikäläisen makuhermoon oikein kunnolla! Hyvää pääsiäistä!