torstai 23. huhtikuuta 2009

Leimailu-korttikurssi Seinäjoella

Aurinkoista torstaita kaikille!

Kaikille leimailuista ja kortteilusta kiinnostuneille olemme Helin kanssa päättäneet pitää leimailu-korttikurssin Seinäjoella lauantaina 16.5.09.

Kurssilla käymme läpi perusasioita leimasimista, musteista, papereista, väreistä, apuvälineistä ja apuaineista. Näytän myös muutamia eri leimailutekniikoita, mikäli vain aikaa riittää.

Tarkoituksena on, että näytän kurssilla mm. kuinka eri väreillä väritetään. Demoilujen jälkeen sitten kaikki värit ovat vapaassa käytössä,yritämme siis yhdessä löytää jokaisella sen mieluisamman väritystyylin, tekniikan sekä värit. Värejä minulla on mukana mm; copic tussit, promarker tussit, ZIG akvarellitussit, pastellikynät, chalksit, inktense kynät, aqua promarkerit sekä Distress musteet.

Kokeilemme myös kohojauheiden käyttöä (embossaus) sekä UTEE:n käyttöä.
Ja Distresseillä "leikimme" monella tapaa myös.

Apuvälineistä, joita demotaan ja jotka ovat kurssin aikana käytössä, voisin mainita Cuttlebugin Spellbinders stansseineen, Crop-a-dilen, Fastenaterin ja otan mukaan myös scor-palin, että sitäkin pääsee halutessaan testaamaan.

Päivän aikana on tarkoitus että jokainen tekisi 2 korttia, joiden materiaalit sisältyvät kurssin hintaan joka on 20 euroa. Kurssin kesto on 5,5 tuntia sisältäen pienen tauon.
Joten mikäli kiinnostuit kurssista, ota yhteyttä Heliin. Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset Helille info@paperinauha.fi tai 0440-685 222. Huom! Kurssilla rajoitettu määrä paikkoja.


Ja sitten Jyväskyläläiset tai" lähimaastossa" asuvat....Mikäli haluatte tilata Taitopuodista tarvikkeita ilman postikuluja, nyt se onnistuu vallan mainiosti (menen omalla autolla). Tehkää siis tilaus ja merkitkää nouto ja lisäkohtaan että Miia noutaa. Tilaus on kuitenkin oltava tehtynä ja maksettuna viimeistään 10.5, jotta Heli ehtii tilaukset pakkaamaan ja saan ne sitten otettua mukaan. Nouto tapahtuu sitten minulta täältä Jyväskylästä Lutakosta, 18.5 alkaen (palaan kotiin vasta sunnuntai-iltana).
Jos näin haluatte toimia, ottakaa yhteyttä minuun sähköpostitse, että tiedän vähän kenelle paketteja tuon ja montako niitä lopulta tulee ja annan sitten puhelinnumeroni, josta minut tavoittaa parhaiten kun pakettia haluaa noutaa :) Sähköpostini on miijjag@gmail.com.

1 kommentti:

Ritva kirjoitti...

Voi että minkä teit....ostoholisti taas vauhdissa...pitänee tutkailla ja toivottavasti ei löydy mitään :)
t. Ritva