keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Hänglari ja rippikortti

Pidin eilen korttikurssin täällä Jyväskylässä ja tosi hauskaa oli, mukana oli aiempia tuttavuuksia sekä aivan uusia! Kurssilaiset tekivät aivan mahtavia kortteja leimaillen ja eri väritystekniikat ja tarvikkeet tulivat tutuiksi. Tosin paaaljon jäi asiaa vielä sanomati, mutta eihän sitä neljässä tunnissa määrättömiä ehdikkään. Kiitos kuitenkin kaikille, mikäli täällä blogissa satutte pyörähtämään :)

Nyt minulla alkamassa pienoinen "urakka" eli äitienpäiväkortteja, rippikortteja, hääkortteja sekä ylioppilaskortteja pitäisi pienellä aikaa tehdä aikastamoinen läjä. Nooh, eiköhän ne valmistu kuitenkin ajoissa :) Tässä ensimmäinen rippikortti, eli magnolian risti leimasinta olen tässä käyttänyt. Tämä leimasin on todella helppo värittää ja kauniskin tämä on, risti väritetty Distress musteilla Ruskeat:Vintage Photo sekä Walnut Stain sekä vihreät Ink Shabby sekäPeeled Paint. Taustalla on Priman skräppipaperi, jota olen koukeroleimasimella vähän leimannut ja paperin reunat käsitellyt ressaajalla (hyvä nimi, kiitos :)). Pitsiä ja ruusuja ja teksti ääriviivatarralla.
Sitten Hänglari kortti, jossa olen käyttänyt leimasimia oikein urakalla, eli korttiin olen käyttänyt ainoastaan valkoista paperia, musteita, puolihelmiä sekä samettinauhaa. Taustan olen leimannut Mementon musteilla käyttäen tekstileimasinta sekä koukeroleimasinta. Hänglarin taustan perhoset Inkadinkadon leimasimella. Kukat olen leimannut Grunge Collection leimasetillä ja leikannut retrokukkaleikkureilla. Reunat olen käsitellyt Tim Holzin musteen levittäjällä, kahvalla saa näihin reunoihin tosi tasaisen pinnan. Kahvan mukanahan aloituspakkauksessa tulee muutamia tyynyjä mukana, mutta saatavilla on myös täyttöpakkaus. Hänglari väritetty Distress musteilla käyttäen apuna vesisäiliösivellintä.
Mukavaa päivää kaikille!!

5 kommenttia:

TARJA L kirjoitti...

Todella upeita ja tyylikkäitä kortteja molemmat. Alimmainen kortti upeasti toteutettu. Tykkään molemmista tosi paljon :)

Piia kirjoitti...

Kyllä on ihania taas :) Upeat värimaailmat ja tajuttoman hienot väritykset kuten aina!

Pitäisi itsellekin kyllä hommata joku ristileimasin... voisi tehdä sitten hautajaisiin adresseja myös kun niitäkin usein on kysytty! Oma mielikuva olisi kuitenkin jostain hieman vintagetyylisestä...hmm täytynee laittaa hakuun ebaystä :D

kati kirjoitti...

kauniin värisiä ja tyylikkäitä kortteja! :D

jaana kirjoitti...

Heissan Miijja !!
Kiitokset kauniit kurssista,
pikkaisen väsy olo oli tänään, mutta eiköhän se tästä. Katsellaan sitä projektia tälle suunnalle.., kun jotain selviää niin mielelläni olen avuksi. Ja todella kaunis on tuo ristikortti, tykkään hänglaristakin.

amppa kirjoitti...

ihania, suosikkini on kyllä ehdottomasti tuo rippikortti :)
.. upea väritys!