keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Mojo monday #80 & stampARTic luonnos haaste

Tässä korttini Mojo monday haasteeseen, jonka luonnoksesta tykkäsin kovasti, vaikkei minun mieleen normaalisti ole, että on useampia kuviopapereita luonnoksessa. Paperit Memory Boxin, paperit "ommeltu" Fiskarsin paperileikkurilla. Sydän ostettu Pipaiitalta, lanka jostain ilmestynyt, ei mitään tietoa :D, Hänglari leimakuvan olen saanut ja sen väritin promarker tusseilla sekä chalkseilla. Teksti Circle it setistä.
Ja sitten tämä kortti, jonka luonnoksen stampARTic haasteeseenon tehnyt Katharina Frei. Leimakuva on samalla magneetti, jonka tein Donnon artikkeliin aikaisemmin. Ja sitten vielä hieman infoa stampARTic lehdestä suomeksi...
muutoksen tuulet ovat lehteemmekin puhaltaneet :) Ikäväksemme Camilla on päättänyt lehdestä lähteä, toki hän tulee päättämään meneillään olleet työt, mutta sitten astuu remmiimme uusi DT ja hän on Marianne, jonka loistokkaan promarker tutorialinkin vähän aikaa sitten julkaisimme.
Muutoksia on myös haasteissa, eli jatkossa julkaisemme enemmän tutorialeja ja artikkeleita ja ainoastaan kaksi haastetta/kk. Joka kuun 1. julkaistaan luonnoshaaste ja 15. päivä sitten haaste, joka voi olla minkälainen haaste tahansa. Palkintoja jaossa myös joka haasteessa entistä enemmän. Käytössämme on nyt "Mr Linky", eli enään ei tarvitse linkittää korttiaan sillä pitkällä kirjainkoodilla, vaan lisäät ainoastaan nimesi sekä osoitteen postaukseesi missä kortti on, eli otsikon weppiosoitteen missä korttisi on . HUOM! Älkää siis laittako bloginne osoitetta, vaan klikatkaa ensin otsikkoa ja kopioikaa tämä osoite!! Tämä ihan siksi, että jos linkki menee blogiin, on aina välillä esim norjalaisen hankala etsiä korttianne blogista, koska useasti blogimme ovat suomenkielellä.
Nyt siis osallistumaan haasteisiin, ainakin osallistumisesta tehty nyt huomattavasti helpompaa :))

10 kommenttia:

AN kirjoitti...

Voi ja taas niin kauniisti väritettyjä ja ihania kortteja!!

Maaret kirjoitti...

Todella ihania kortteja olet taas tehnyt:)

Anne Laflamme Démonstratrice Stampin'UP kirjoitti...

it's cute... i love it

Andrea kirjoitti...

Oh wow, beautiful cards.
xAndrea

m. kirjoitti...

Mielestäni tuo StampARTicin muutos kuullostaa hyvältä! "Liialliset" haasteet eivät oikein innosta blogitonta mutta tutorialit ovat aina poikaa, eli loistava juttu :)

Paul kirjoitti...

Fantastic work with this sketch. Looks great. I love the image and they you’ve coloured it.
TFS
Paul

TARJA L kirjoitti...

Voi, miten ihastuttavia kortteja olet tehnyt.
Blogissani olisi sinulle jotain pientä:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Miia!
Ihana bloki sinulla ja erittäin kauniita töitä. Aikoinaan vaihdoit Vuodatuksesta bloggeriin, kun Vuodatus oli hidas. Oletko huomannut, että bloggerikin on hidas? Toisinaan kun käyn sivuillasi en jaksa odottaa, että ne aukeavat.... Olisiko apua, jos aukeavalla sivulla ei näy niin paljon "historiaa"? Nyt sinulla näkyy viime vuoden syyskuulle saakka.

Emily kirjoitti...

Absolutely stunning cards! Your work is very beautiful!

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)) Anonyymille...ikävää, jos tällaista hidastelua ilmenee. Kokeilen muuttaa tuon historia jutskan :)