perjantai 3. huhtikuuta 2009

Skräppisivu tyttötermiitistä

Kylläpä on blogissa ollut hiljaista, kuin huopatossutehtaassa. Syykin tähän on ja ihan hyväkin (mukamas). Viikonloppuna nimittäin kädentaitomessut täällä Jyväskylässä, ja sinne olen mallikortteja tehnyt. Tarkoitus siis viikonlopun ajan demota erinäisiä korttitekniikoita, huikatkaa jos paikanpäälle satutte :))

Jotain halusin kuitenkin blogiin laittaa, ja muistin, että tätä skräppisivua en ole vielä blogissa näyttänyt, tosin oli tämä jo mukana leimailutaivaassakin.Taustapapereina siis yksiväriset Bazzillin paperit. Reunukset olen leimannut Inkadinkadon leimasimilla versamarkia sekä Perfect pearlseja käyttäen. Kimaltaa livenä nätisti, vaan eipä niitä kuvan kautta ikävä kyllä näe. papereita myös Tim Holtzin leikkurilla revitty hieman. Kukat tehty sizzixiä käyttäen ja kukat leikattu Tim Holtzin Grungelevyistä, jotka siis levyjä joita itse voi leikata mieleisikseen. Kukkien taustoilla koukeroita, jotka tehty cuttiksen stansseilla. Vaaleanpunaiset nauhat kiinnitetty eyeleteillä Crop-dileä käyttäen. Muutaman metallisen lumihiutaleen myös lisäsin nauhoihin roikkumaan. Kirjaimet tarroilla, jotka Fashion scriptin valkoiset aakkoset.

En malta olla mainitsemati, että Taitopuodissa on kaikki Magnolian pääsiäisaiheiset leimasimet -20%. Sekä myös FASTENATER-tuotteet tarjouksessa -10%.

Uutuuksia on myös saapunut ja lisää päivitetään koko ajan. Mm.
North Star Stamps - tekstileimasinsetit löytyvät nyt kaupasta sekä Safmat-kalvoa, jolle voi tulostaa omia tekstejä tai kuvia ja siirtää ne kortteihin.
Encoren pieniä metallinhohtoleimasintyynyjä on tullut, joilla saa upeita hohtavia leimauksia UTEE:seen! Ja paljon kysyttyä Fiskarsin L-kokoista ympyräleikkuria on tullut myös, joka sopii Circle It-leimojen leikkaamiseen.
ja eiköhän ne UTEE:tkin kohta kauppaan ilmestyne :)

Oikein mahtavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille tämän postauksen myötä, palataan ensi viikolla :))

6 kommenttia:

Leenamummi kirjoitti...

Ihanan taustapaperikon olet saanut leimaamalla ja yhdistelemällä. Hellyttävä kuva! Kivasti olet keksinyt käyttää nauhoja tehosteena.
Hauskaa (työ)viikonloppua!

Sanna kirjoitti...

Ihana napero ja hieno sivu! itse en ole vielä tuota skroppäystä kokeillut, mutta niinhän se on että jossain vaiheessa sitä tuppaa hairahtumaan vähän joka asiaa kokeilemaan;)

Hipsu kirjoitti...

Voi kuinka ihana skräppisivu. Minäkään en ole vielä kokeillut skräppisivujen tekemistä, mutta mieli tekisi kyllä kokeilla kun näitä ihanuuksia katselee :). Kiitos shoppailuvinkistä!

ninarsku kirjoitti...

Toi repeymä on hieno yksityiskohta, kuvastaa hyvin hampaiden tuloa. Kiva myös tuo korsettimainen nyöritys!

baula kirjoitti...

Kiva sivu, tykkään erityisesti nauhoista! :)

Nellastiina kirjoitti...

Tosi kaunis sivu! Hyviä demoja pidit käsityömessuilla! Ilo oli katsella ja imeä oppeja! .