tiistai 7. huhtikuuta 2009

stampARTic NSS:n kanssa yhteistyössä sekä tunnustuksia

En ole juuri koskaan lähetellyt pääsiäisenä kortteja, eikä tavat ole korttiharrrastuksen kautta muuttuneet, tämä siis jääköön ainoaksi pääsiäiskortiksi :) Aikaisempi tipukorttikin toivotteli mukavaa kevään odotusta, ei siis pääsiäistä :) Leimasimen sain testattavaksi North Star Stampsilta ja ihanahan tämä on ja helppo maalattava ;D Kehykset korttiin tein pronssin sävyisellä UTEE:lla leikkimällä. Pääsiäistekstiäkään en omista, joten harmittavasti piti itse raapustaa teksit ja tuloksena pilalle mennyt kortti :(. Mutta tällä mennään. StampARTicin sivuilla muiden tiimiläisten huikean hienot kortit, joissa käytetty tämän pääsiäismunan lisäksi myös suloista pupuleimasinta :) Ja sitten päiviäni kommenttien lisäksi ovat piristäneet Pinkkis, Susanne, Paula, Nirna sekä Tanjuska antamalla tämän tunnustuksen. Sekä Tarjalta ja Maaretilta sain tämän.
Iso kiitos halausten kera niin tunnustuksista kuin kauniista sanoistannekin!! Ja anteeksi kun tämän postauksen teko on viivästynyt.
Eteenpäiten tätä en tällä kertaa laita, mattimyöhäisenä kun olen liikenteessä :D ja kaikki nämä tunnustukset ovat varmaankin jo saaneet ja useaan kertaan.

Ei kommentteja: