maanantai 6. huhtikuuta 2009

Scraplyckanin leimasimella kortit

Pientä kiirusta ollut viime aikoina, joten moni ihana leimasin testaamati. Tässä yksi viimeaikoina ostamistani leimasimista, tätä kuvaa katsellessa ei voi kuin hymyillä, hassun hauska :D Kyseessö siis Scraplyckanin leimasin. Tämä leimasin on suht iso, joten korttiin ei tarvitse mielestäni "ympätä" hirmuisesti muuta, leimakuva saa ansaitsemansa huomion :D Tässä siis kaksi korttia, molemmat hyvin simppeleitä.
Tässä kortissa väritykset Distress musteilla; vihreä-peeled paint, tytön mekossa oranssi-dried marigold sekä fired brick, sanomalehti vintage photo, potat broken china, hiukset vintage photo sekä walnut stain, ihonkohdat tattered rose. Lisäksi lisätty hieman chalkseja sinne tänne. Teksti tehty siirtokuvakalvolle. Kukat pienellä retrokukkaleikkurilla.

Tämä kortti sitten simppeliäkin simppelimpi, eli taustapaperi vain ja lisäksi kehystetty leimakuva. Tällä kertaa leimakuvan väritin promarkereilla sekä copicin tusseilla. Molemmat tussithan ovat alkoholipohjaisia, eroina vain se, että copic tussit ovat täytettäviä (Heliltä voi täyttöpulloja kysellä) ja copic tusseissa on sivellinkärki toisessa päässä kun taas promarkereissa on hieman paksumpi pää ja kova. Sekoittuvat kuitenkin keskenään hyvin yhteen :) Teksti siirtokuvakalvolle tehty.Sitten pieni vinkki...tein tämän kortin mustalle korttipohjalle. JOS teette myyntiin kortteja, muistakaa, että jos käytätte tummia (musta, tummansininen, viininpunainen, tumman vihreä..jne) korttipohjia, on hyvä koristella kortin sisäpuoli laittaen sinne vaalea tausta. Jos kortin sisäpuoli nimittäin on tumma, on kortin ostajalle melkoinen ylläri, kun korttia varten pitääkin käydä ostamassa kynä, jolla saa tekstit näkyviin. Kortin sisäpuoli on helppoa koristella. Tässä olen käyttänyt akvarellipaperia, johon leimasin Inkadinkadon kukkaset Mementon musteella ja reunoihin tuputtelin vielä vähän väriä ja mustalla tussilla muutaman katkoviivat ja nyt on helppo korttiin kirjoittaa :) Ja ainahan ei kortin sisäpuolta tarvitse koristella, pelkkä valkoinen sisustakin on parempi kuin tumma, jossa ei kirjoitus näy :)


Oikein mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille :)

10 kommenttia:

Anspe kirjoitti...

Ihanat kortit! toi on kyllä aivan ihana leimakuva ;)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä leimasin on minustakin todella ihana! olet tehny todella nättejä ja kivoja kortteja tosta leimasimesta!

AN kirjoitti...

Molemmat todella ihania ja hauskoja!!

Maaret kirjoitti...

TYKKÄÄN kun "hullu" puurosta:) Molemmat aivan loistavia ja ihana sisus toisessa kortissa:)

Carola kirjoitti...

Tosi upeita kortteja olet tehnyt. Hauska tuo leimasin.

SannaS kirjoitti...

Söpöliini tuo leimakuva ja todella upeat kortit! Kaunis oli myös sisälehti, jonka teit.

Pinkkis kirjoitti...

Moi Miijja! Sinulle olisi jotain blogissani, aivan ihanan kortin olet tehnyt! :)

Anitta kirjoitti...

Voi ei miten ihanat potalla istujat!
Hyvä leimasin :)

Hipsu kirjoitti...

Aivan ihana leimasin. On tosi hyvä, että on joku leimasin, jonka lisäksi ei muuta tarvita :). Harmillista, että ovat jo Paperinauhasta loppuneet. Tekemäsi kuvat ovat aivan ihania! Olet värittänytkin todella kauniisti nämä leimakuvat.

TARJA L kirjoitti...

Ihanat kortit! Harmi et tuo leimasin oli loppu, mutta vanhan pariskunnan sain :)