maanantai 20. huhtikuuta 2009

Tunnustuksia sekä uusien lelujen testaaminen jatkuu :)

Viikonlopun aikana minua on muistettu usealta taholta, olette jättäneet ihania kommentteja sekä olen saanut myös kaksi eri tunnustusta. Kiitos teille kaikille-olette kyllä ihania!!

Tämä tunnustuksen olen saanut Sadulta, Paulalta, Anspelta sekä Carolalta. Kiitos tästä ja toivotankin teille oikein aurinkoista kevään odotusta kera kiitosten.
Jaan tämän tunnustuksen eteenpäiten Sadun, Paulan, Anspen sekä Carolan lisäksi myös Susannelle, AN.lle sekä Piialle-teette kaikki ihania kortteja ja korttinne on tehty ihailtavan huolella. Olette kaikki myös hyvin monipuolisia, eli teette hyvin erityylisiä kortteja ja onnistutte aina. Aurinkoa siis päiviinne ja askarteluniloa jatkossakin :)

Tällaisen tunnustuksen sain sitten sähköpostitse Birgitalta-kiitos, kera halauksen!! Tämän tunnustuksen jaan eteenpäiten Maissille, Maaretille sekä Katille. Tokihan tämän olisi taasen voinut jakaa vaikka kuinka monelle, mutta valitsin nyt kolme taitavaa kortintekijää, joiden tyylistä pidän todella paljon. Maissi, Maaret ja Kati ovat kaikki tyyliltään täysin erilaisia, mutta heiltä kaikilta saa inspiraatiota ja hyvää mieltä, joten vaikken kommentoikaan heidän blogeissaan (kuten en ehdi kommentoimaan muissakaan), nyt aika vuorostaan kiittää hyvästä mielestä jota olen saanut käydessäni vierailuilla blogeissanne :) Olette kaikki timantteja!!

Ja tässä sitten vielä samaan postaukseen muutama kortti, leikitty on taasen uusilla leluilla ;D Tässä ekassa kortissa on myös kaksi "pakkosaadahetinyt" leimasinta :D Eli tuohon tulppaanityttöön ihastui leimailutaivaan aikoihin ja nyt sen sitten vihdoin sain :) Tuota rusettia olen kaivannut myös kauan, koska tykkään leikellä näitä hahmoja ääriviivojaan myöden irti ja haluan jotain näiden istuvien tyttöjen ja poikien alle, etteivät vallan ilmassa istu :) Tokihan tämän rusetin voi myös masking tekniikalla tehdä tytön alle, ei tarvitse siis välttämäti ääriviivojaan myöden leikata irti :) Magnolian leimasimista muutenkin tykkään juuri siksi, että näille on suunniteltu paljon muitakin leimasimia kuin näitä tyttöjä ja poikia. Tällä tarkoitan siis puita, pilviä, aurinko, kukkia, penkkejä, taloja jne jne. Kortteja saa siis tehtyä pelkästään leimasimilla ja näitä voi helposti yhdistellä :)
Ja kuten huomaa, olen taasen yrittänyt näyttää yhden tavan tehdä kolmiuloitteisuutta korttiin leikkimällä 3D tarroilla. Tässä kuvassa leikkasin Spellbinderseillä tuon aukon taustapaperiin, kohotin taustapaperin 3D tarroilla korttipohjasta, sekä kohotin myös tytön sekä rusetin, jonka päällä hän istuu ja haaveilee. Perhoset on myös kohollaan. Tyttö on väritetty Copic-tusseilla.Ja toinen lähes identtinen tekotavaltaan, mutta vain Spellbinders hieman erimallinen, ja tytön väritykset sinisävyiset kelta-oranssin sijaan :) Väritykset siis myös Copic-tusseilla.

Sitten vielä yksi uusi tyttönen :) Tämäkin on aivan ihana!!! Äitienpäiväkortteja aion tällä leimasimella tehdä monta, mikäs oliskaan sen ihanampaa kuin vastaanottaa tuollainen ruusupuska :)) Spellbinderseillä tein mustan ja valkoisen taustan, molemmat taasen erikseen kohotettu 3D tarrapaloilla ja tyttönen vielä kohotettu myös. Nauhan laitoin tällä kertaa ryppyyn, näin sen saa näyttämään muhkealta ja tulee oikeuksiinsa :) Teksti ja ampparit Melissa Francesin siirtokuva-arkista. Väritykset tehty Copic-tusseilla.


Tämän postauksen myötä toivotan oikein ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!!

11 kommenttia:

krista kirjoitti...

Aivan ihania kortteja olet taas tehnyt. Etenkin tuosta ylimmästä oranssisävyisestä tykkään kovasti! Mukavaa viikonalkua!

TARJA L kirjoitti...

Aivan ihastuttavia kortteja olet tehnyt. Pdän tuosta sinisestä ja oranssista tosi paljon.
Aurinkoista aluviikkoa!

Susanne kirjoitti...

Täältähän löytyi kiva yllätys; Kiitoksia oikein paljon!

Olin juuri tulossa antamaan samaisen tunnustuksen sinulle ja kiittämään siitä, että jaksat tehdä kokeiluja ja jakaa vinkkejä meidän askartelijoiden iloksi =)


Todella kauniita kortteja olet jälleen tehnyt =)

Tiina kirjoitti...

Kappas kehveliä :oD hienoja kortteja teit, itellä noi samat leimat vasta värityksessä ;o)

Maaret kirjoitti...

Sinäkö se olet, joka anonyymina tunnustuksia jakelet? :) Taisit ihan kiusallas sen tehdä, vaikka enhän ole edes satavarma olitko se sinä. Mutta kiitän saamastani tunnustuksesta, sinulta tulleelta sillä on varsinkin suuri merkitys, olen otettu!

Maria H. kirjoitti...

Upeita kortteja pilvin pimein!! Olis ihana oppia tusseilla värittämään, mutta erityisesti nuo vaaleat hiukset on tosi ongelma, että laita ihmeessä näkyviin vinkiksi minkä numeroisilla tusseilla värittelet! Ja käytätkö vesiliukoisia vai tavis copiceja/promarkereita?

maiju kirjoitti...

Tykkään kovasti tuosta alimmaisesta eli punainen kortti ja värinä on tosi NAMU.

Piia kirjoitti...

Waude miten ihania kortteja ja suloisia uusia leimasimia täältä löytyikään! Ja suurin ylläri oli kyllä tunnustus... se lämmittää totisesti kun se tulee sinun kaltaiseltasi huipputaitavalta kortteilijalta!!! Nöyrät kiitokset ja isot virtuaalihalit sinne <3

Minni75 kirjoitti...

Nämä korttisi on kyllä niin kauniita, ei niitä voi kuin jäädä huokailemaan :)

Blogissani on sulle tuo ylin tunnustus :)

Maissi kirjoitti...

Kiitos Miija! Aivan ihanat kortit olet myös tehnyt :)

Anne kirjoitti...

Tosi kivoja ja raikkaita kortteja! Ihanat värit!

Mitkä sävyt olet käyttänyt keskimmäisen kortin tytön tukkaan? Vaaleiden hiuksien värittäminen on mielestäni vaikeaa, sävyt ovat usein liian keltaisia. Mutta sinun blondi on ihanan luonnollisen näköinen. :) Mitä sävyä olet käyttänyt poskiin?