lauantai 11. huhtikuuta 2009

Yllärikortti tai mikä lienen :D

Sain uudet WOJ leimasimet tällä viikolla ja niitä on tullut nyt väriteltyä ja tehtyä muutama korttikin :) Tässä nyt ensimmäinen valmistuneista korteista, jossa on vähän erilainen tekniikka, ohjeet löytyvät täältä. Tämä on siis sellainen kortti, että kun nauhoista vetää, leimakuvan kohta nousee pystyyn ja alta paljastuu teksti, tai mitä sinne alle nyt sitten keksiikään laittaa :) Leimakuvan olen värittänyt uusilla tusseillani eli kyseessä akvarellitussit, ZIG merkkiset. Näihin kyniin ihastuin kyllä välittömästi!! Nämä ovat sellaisia, että lisää väriä vain hieman leimakuvan reunaan ja levittää sitten vesisäiliösiveltimellä kohti keskustaa-helppoa kuin mikä!! Väri levittyy helposti ja tasaisesti ja tulee pehmeä jälki.

Mutta sitten kuviin, ne kertookin enemmän kuin tuhat sanaa :) Niin juu, tekstit circle it sekä englanninkielinen on Elzybellsin.

8 kommenttia:

Anspe kirjoitti...

WAU! taidokkaasti tehty! upea kortti!!

AN kirjoitti...

IHANA,ihana!!Hieno tekniikka!

Carola kirjoitti...

Ihana kortin olet tehnyt. Kiva korttimalli ja taas niin taidokkaasti väritetty.

Taava kirjoitti...

Hieno idea jälleen!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on ihana ja väritys on kaunista! tätä mallia olen katsellu pitkään et pitäisi tehdä mut aika ei riitä siihen!

Anitta kirjoitti...

Ihanakortti ja kävin katsomassa niitä videopätkiä youtubessa, hauskoja malleja. Piti itse kokeilla heti tuota mallia minkä teit.Uskomattoman nopea valmistaa. Laitan lähipäivinä oman version mun blogiini.

wiiks kirjoitti...

Hiano!!! pakko käydä katsoon tuo ohje, vaikka yhteys on kivi ja keppi luokkaa :)

Hipsu kirjoitti...

OHO!!! Onpas hieno ja kivasti toteutettu kortti. Tykkään tosi paljon!