perjantai 10. huhtikuuta 2009

Synttärikortti sekä ylioppilaita

Meillä on täällä lunta pyryttänyt oikein kunnolla, täysi talvi siis tuli vallan yllättäen :) Pikainen postaus siis ja sitten täytyykin lähteä takaisin ulos lumiukkoja tekemään :)

Meillä on termiittien kanssa "sopimus". Kortteja saa tehdä äitin matskuista, kunhan luvan pyytää ja sopimukseen sisältyy myös sellainen, että äiti ei tee kavereille synttärikortteja, vaan termiitit tekevät nämä kortit itse. Tässä siis kortti, joka on jo synttärisankarille viety. Tämän kortin siis tehnyt termiiteistä keskimmäinen eli 6v. Minä en ole muuta tehnyt kuin leimakuvan leikannut ovaaliin muotoon, muuten kortti ihan termiitin omaa käsialaa :)
Tässä sitten äitin tekemiä ylioppilaskortteja. Taavan kanssa käytiin Sinellissä Leimailutaivas tapahtuman aikoihin, ja sieltä tarttuivat mukaan nämä sizzixin kohokuviointilevyt. Näillähän siis saa kohokuvioitua huomattavasti isompia papereita kuin cuttiksen omilla taskuilla. Kortit siis hyvin simppeleitä, koska halusin että nuo kohokuvioidut paperit jäävät näkyviin. Leimakuvat molemmat Pysselpassionin leimasimia ja molemmat väritetty copic tusseilla. Olettehan huomanneet StampARTic lehdessä aivan huikean hienon artikkelin copic tusseilla värittelystä, jos ette, kipin kapin katsomaan-ihana artikkeli!!
5 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Täytyy ensiksi todeta, että termiitin kortti on upea. Omena ei näköjään kauas puusta putoa. Todella upeasti valitut sointuvat sävyt.

Täällä Lahen Hollolassa on puolipilvistä. Lunta ei ainakaan vielä tule.

Toivotan sinulle ja perheellesi oikein Ihanaa Pääsiäisaikaa.

t. Carola

Anonyymi kirjoitti...

Hienon kortin lapsi tehnyt. Lapsen kortissa tuo ylimmäinen perhonen, millä se on tehty, onko jokin lävistäjä? tahtoo kanssa sellaisen

sasu

Leenamummi kirjoitti...

Eipä todellakaan ole omena kauas puusta pudonnut, hieno kortti!
Upeat ovat myös äidin kortit;) Eipä niihin muuta tarvitse.
Hienoa, että suomenkielisille ohjeille on tehty StampARTicille omat sivut. Vaikka juuri tänään taas kerran mietin, että tuolla kolmen vuoden lyhyellä englannilla onneksi saa melko hyvin blogiin tekstiä tehtyä, on se suomenkieli sentään paljon helpompaa ymmärtää! Kiitos!

Miijja kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista :)

Sasu..perhonen tiimarin koristeita :)

Leena...suomen stampARTic sivut täysin Carolan aikaansaannos, joten häntä tästä kiittäminen :)

Onhan se totta, että oma kieli on oma kieli! Onneksi askartelussa pätee myös vanha sanonta, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :)) Tutorialeista saa mielestäni aika hyvän käsityksen jo pelkästäään kuvia katsomalla :)

Tiina kirjoitti...

Onko tuo leimasi sellaine, että sillä on valmiiksi yo-lakki vai oleto leimannut jostain sen "päähän sopivaksi"???