torstai 21. toukokuuta 2009

Ihanat uudet nallet korteiksi

Tilasin Taitopuodista näitä uusia Penny Blackin nalleja, nämä ovat aivan ihania :))) Kaksi ekaa nallea on akryylisetistä Teddy& Company. Ja vimppa sitten puupalikallinen, joka pääsikin heti loppumaan. Vielä täytyy kyllä toinen puupalikallinen ostaa ja pari akryylistä settiä, oli niissä niin ihania leimasimia :) Helille tuli näitä pyöreitä korttipohjia kauppaan, minullakin näitä oli, mutta olin taasen unohtanut nämä täysin. Taustapaperi Basic Grey Marrakech. Ihanan voimakkaita ja kirkkaita värejä tässä lehtiössä.
Väritykset Copic tusseilla. Leimakuva ja sen musta tausta leikattu Spellbindersin stansseilla. Muutama perhonen ja retrokukka sekä timantti lisätty.
Sitten nalle kukkapuskan kanssa :) Paperit taasen Basic Greyn ja ympyräpaperi leikattu Marthan boordileikkurilla. Retrokukkia muutama ja taustaboordin paperista palloja leikkasin kukkien keskustoiksi. Onnea teksti ja siihen riippumaan sydän metallikoriste. Kissansilmä leimasintyynyllä sipaistu mustetta paperin kulmiin, kukkiin sekä leimakuvan reunoihin ja tekstiin.

Sitten vimppana tämä nalle, joka postia laittelee kaverin avustuksella :) Taustapaperit taasen Basic Grey ja tässä käytetty Marthan boordileikkuria Scary Fence . Sitten pari perhosta jotka leikkasin sekä oranssista että mustasta ja tuon mustan keskustan sitten leikkasin ja liimasin oranssin päälle. Tekstileimasin Circle it setistä ja siihen päälle nappi lankoineen. Muutaman timantin lisäsin yhteen kulmaan. Kuva väritetty Copic tusseilla ja nalle tehty kahteen kertaan ja leikattu ääriviivojaan pitkin ja laitettu kohotarroilla kuvaan, varjot näkyykin vähän :)


Oikein mukavaa helatorstaita kaikille!!

6 kommenttia:

wiiks kirjoitti...

aivan ihania kortteja !

Piritta kirjoitti...

Todella todella kauniita kortteja!!!! Leimasimet ovat söpöjä, niistä suosikkini on tuo alimmainen, postilaatikkonalle =)

Tiina kirjoitti...

Ihanat ovat leimakuvat ja myös hienot ovat kortit kokonaisuudessaan...:)!

Piia kirjoitti...

Aivan ihquja!!!

Hipsu kirjoitti...

Voi kuinka ihania! Etenkin tuo viimeinen kortti, jossa nalle on postilaatikolla! :)

maiju kirjoitti...

Tuossa ylimmäisessä kuvassa on värityksissäsi sellaista energiaa... Että tuota korttia voisin aamupalaa syödessäni katsella varmaan tunnin...

Nuo värit on niin ihanat ja voimakkaan upeat... TYKKÄÄN kympillä värityksestäsi taas kerran :)