lauantai 23. toukokuuta 2009

Inspiroiduttu on

Olin vakaasti päättänyt, että osallistun pitkästä aikaa inspiroidu haasteeseen tänä perjantaina, oli haaste sitten mikä tahansa. Halusin osallistua ihan siitä syystä, että perjantaina kävin hakemassa postista tilaukseni Taitopuodista. Tilasin hurjasti skräppipapereita, koska kärpänen puraissut skräppäyksen osalta :) Olen lähes kaikki aiemmin tilatut skräppipaperini laittanut neljään osaan, koska tykkään niitä käyttää kortteiluun. Oli siis hyvä syy tilata iiiso nippu uusia papereita.
Nooh, nauruhan multa pääsi kun luin haasteen...tee taustapaperi itse *reps*.
Koska olin päättänyt haasteeseen osallistua, eihän se auttanut kuin laittaa nuo ihanuudet sivuun ja alkaa tekemään taustaa itse. Tässä siis sivu, jossa pääosassa taasen meirän rinsessa ja mielipuuhassaan, keinumassa. Paperin taustalla tarina, jossa kerron siitä kuinka tyttö rakastaa keinumista , mutta on hassun totinen aina. Samaan tarinaan kuuluu ”laulut”, joita hän laulaa kovaan ääneen keinuessaan, nyt on siis nekin ikuistettu skräppisivuun.

Kiva oli tätä taustapaperiakin tehdä, kun on noita tarvikkeita siihenkin puuhaan hommattuna. Tuli testattua taasen vaahtomuovileimasimia, ja niiden pehmeästä jäljestä veden kanssa tykkään tosi paljon. Timanttikiekuroita embossasin Disco Black kohojauheella, jossa mahtava kimallus. Sitten tein kukkasia leimaten Stampbarnin leimasimella vaaleanpunaiselle paperille ja leikkasin sitten useamman kukan irti ja ladoin päällekkäin. Hieman laitoin Distress mustetta kukkien terälehtiin. Tekstit tein uusilla kirjainleimasimilla, jotka Melissa Francesin. Muutama timantti sinne tänne ja sivu yksinkertaisuudessaan taasen siinä. Ja tottahan toki taasen lempilelu ollut käytössä eli ressattu on niin kuvia kuin taustapaperiakin :D


Maiju usein puhuu siitä, kuinka väreistä saa energiaa, niimpä halusin minäkin antaa vähän teille väriterapiaa, koska Maiju tosiaan on oikeassa! (tosin laitan nämä paperit tähän myös siksi, että myöhemmin muistaisin papereiden valmistajat ;D)


Tässä uudet "verkkopaperit" jotka siis skräppipaperin kokoa 12*12. Tässä näytillä kolme väriä, kerma, vihreä sekä vaaleanpunainen. Taustalla keltainen, vaaleanpunainen sekä ruskea yksivärinen paperi. Ihania!!


Aurinkoista viikonloppua kaikille!!

7 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Ihania papereita olet tilannut :)

Maaret kirjoitti...

Todella söötti sivu ja niin kauniisti tehtykin:)
Samoin noi paperit, NAM, herkullisia!

maiju kirjoitti...

Ihana skräppisivu... Sinulla on aina niin kiva tarina sivuissasi :)

Kyllä minä ainakin saan väreistä voimaa... Aamuisin kun syön aamupalaa ennen töihin lähtöä. Laitan usein eteeni jonkun kauniin kortin, jossa on voimakkaat värit... ja imen sen energian kortista syödessäni :)
Kätevää, eikö... sitten vaan reippaana sen jälkeen töihin :)

Piia kirjoitti...

Sulta taittuu nämä leiskatkin yhtä kadehdittavan hienosti kuin kortitkin :)

Ja naminami mitä papruja! Oikein ihanan herkullisia karkkivärejä :D

xing kirjoitti...

Ihania nuo sivun kukkaset! Kortteilijoille tämä oli kieltämättä erittäin sopiva haaste: sinunkin sivussasi on taitavasti yhdistelty eri tekniikoita ja materiaaleja

Taina kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain. Kiitokseksi kaikista tosi hyvistä vinkeistä ja opeista.

Pinkkis kirjoitti...

Ihania papereita! Blogissani olisi sinulle tunnustus.