torstai 18. kesäkuuta 2009

Ehdimpäs

...nimittäin osallistumaan Jehkottaren haasteeseen, ennenkuin uusi jo putkahtaa uunista ulos :) Tällä viikolla mukavan luonnoksen oli tehnyt Mehukattinen eli Kati, kiitokset tästä :) Mahtavien korttien lisäksi hän näköjänsä myös taitaa luonnoksien teon :)

Tein kaksi korttia, koska halusin saada korteiksi nämä uusimmat ihanuudet, eli InStyle stampsin leimasimet. Nämä sopivat mahtavasti vähän "vanhemmille lapsille" ja tokihan näitä on paaaljon muitakin kuin nämä kaksi :) Näitä manga leimakuvia olen siis viime päivinä väritellyt, joten näitä tulee siis jatkossakin näkymään paljon.

Molemmat leimattu Cansonin Illustrator paperille käyttäen Mementon mustetta, joka sopii siis tussien kanssa käytettäväksi, niin copic kuin Promarkeritkin. Jos siis värität tusseilla ja haluat hyvän, tahraamattoman musteen, joka antaa musteen helposti sekä tekee hyvän leimausjäljen hopi hopi, mementoa ostamaan, ei pärjää Adirondack ollenkaan tälle musteelle. Tästä musteesta ja sen ominaisuuksista olen niin iloinen, että siksi tämä "mainospuhe" :))


Lisäilen käytetyt tarvikkeet myöhemmin, nyt vähän kiirus :)
Mukavaa juhannusviikonloppua kaikille :)

6 kommenttia:

Piitu kirjoitti...

Mielettömän hienot kortit olet tehnyt..Upeet leimakuvat =).

Tiina kirjoitti...

Nyt puhut asiaa, mementon muste on ehdottomasti parasta "tussiväritykseen".
Kortit on aivan ihania taas!

Viipula kirjoitti...

Minä myös vahvistan tämän, että Mementon värit sopii parhaiten tussien kanssa, eikä tahraa ja ne lähtee leimoistakin niin ihanasti pois pelkällä vedellä!!
Kortit ovat kyllä ihania. Jossain tänään tuli vastaan kirja:väritä magnaa tai jotain sen tapaista se nimi oli, hetken harkitsin, että tilaanko, mutta noh, rahareikiä kyllä piisaa näin kesällä muutenkin.

Hipsu kirjoitti...

Wau!!

Anonyymi kirjoitti...

... siis ihan nuo Mementon pisaran malliset tyynyt? ... niin ja kortti on upea....:)

kati kirjoitti...

voi että kun on kauniita, ylemmän kortin kehykset on järjettömän kauniit, ihanasti toteutetut kortit :D