tiistai 16. kesäkuuta 2009

Ensitapaaminen

Tässä skräppisivu, jossa ei näkyvillä laisinkaan tekstiä. Tämä ihan siitä syystä, että kuvasta tein taskun, ja siellä piilossa tarina laulunsanoineen. Tässä siis ylpeät pikkuveljet ja isomummu "Lyyliä" ensikerran katsomassa. Pojat sitten miettivät, mitä laulaisivat ja hehee..olivat päiväkodissa juuri opetelleet kotiseutu laulua, joten se on ensimmäinen laulu, jonka tytsi kuuli.

Keski-Suomen kotiseutulaulu
Säv. Ivar Widéen, San. Martti Korpilahti

Männikkömetsät ja rantojen raidat, laaksojen liepeillä koivikkohaat. Ah, polut korpia kiertävät kaidat, kukkivat kummut ja mansikkamaat! Keitele vehmas ja Päijänne jylhä, kirkkaus Keuruun ja Kuuhankaveen. Vuorien huippujen kauneus ylhä; ah, kotiseutua muistoineen.
Syntymäpaikka kun on sydän Suomen, siis sitä suottako kiittelisin? Täällähän aukeni ens’ elon huomen, tänne ma toivon hautanikin. Täällä on naapuri heimoni verta, täällä on ystävä voittamaton. Tänne, ah, tänne on kaipaus kerta; täällä on kaikki mi kallista on!

Skräppisivun valkoinen nauha on ommeltu, ja siinä on lisäksi kimallelankaa ja pieniä helmiä. Kukkia halusin laittaa tähän sivuun paljon, petaloo sekä muita priman kukkia sekä lehtiä. Kukkien keskustoissa pienet ruusut, sekä pari korupiikkiä helmineen. Timantteja tietty piti lisätä, sekä pari perhosta. Valkoiset lehdet on Plantagenista, muovisia "eucalyptus lehtiä". Kuva ja sen kehykset revitty paperinressaajalla ja pienet klemmarit Tim Holzin, joissa nauhoja koristeena.

9 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Voi Miijja, tämä on kertakaikkiaan kaunis!!! Ihan sanattomaksi vetää.. Paljon kukkia ja ihania pieniä yksityiskohtia. Aivan upea!!

Nimetön kirjoitti...

Ensinnä - Keski-Suomen kotiseutulaulu lämmitti jo niin sydäntä, kun minunkin kotiseutuni on Keski-Suomessa, tarkemmin ottaen Jämsänkoskella (jota ei oikeastaan enää ole, kun yhdistyivät Jämsän kanssa).... ja sitten toiseksi: Aivan ihana tuo sivu.... olen juuri yrittänyt nuuskia vinkkejä tuohon skräppäämiseen...minulla on sängyn päällinen kuvia täynnä ja jotain Tiimarista ostettuja juttuja vuodelta yks ja kaks....

TARJA L kirjoitti...

Wau,tämä on todella UPEA!!
Kaunis kokonaisuus ja ihania yksityiskohtia.HUIPPU!!!!

Blogissani on sinulle jotain pientä :)

amppa kirjoitti...

ihana, todella todella todella :))
saat kaiken niin kivasti aina "esille" :)) tykkään!

mummeli kirjoitti...

Voi että on kaunis kokonaisuus, sinulla on kyllä taito laittaa kaikki kohdalleen.

Nimetön kirjoitti...

Aivan ihana.

Carola kirjoitti...

Todella kaunis sivu, tykkään :)

Ritva kirjoitti...

Tämä on upea! Miten hieno kuva, tilannekuva parhaimmillaan,
kukat runsaan muhkeat ja niin tähän sopivat!

Annuli kirjoitti...

Tosi upea sivu, sinulla on aina niin ihania kortteja ja tuo sinun väri maailmasi on kerta kaikkiaan hieno.