lauantai 18. heinäkuuta 2009

Mukavin postauksen teko ikinä

Tämä on postaus, jonka kuvat todellakin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. On tämä vaan huikean hieno ele teiltä kaikilta, kun nämä kortit minulle lähetitte! Ja yhteenvetona täytyy kyllä sanoa myös, niinkuin sanoin aikaisemminkin, että kyllä meissä askartelijoissa piilee suunnaton voima ja ilahduttamisen taito, unohtamati, kuinka taitavia kortintekijöitä te kaikki olette.
Kiitokset siis Pipaiitalle kun tätä järkkäsit ja kaikille teille jotka kortin minulle lähetitte.
En pysty nyt teille kaikille korttia laittamaan, mutta pidin pienimuotoisen arvonnan kaikkien korttien kesken, onnettarena oli serkkuni, joka on viikonlopun vierailulla. Ensiviikolla lähtee siis pieni paketti seuraavien blogien pitäjille: pienen korttitehtaan Hipsulle sekä paperisilppua ja koirankarvaa-onnea teille! Laitattehan osoitteenne minulle sähköpostilla miijjag@gmail.com, niin saan paketit lähtemään mahdollimman pian teille :)

Mutta pidemmittä puheitta, kiitos ja kumarrus tästä unohtumattomasta ylläristä!! Tässä teille kuvat korteista-ihastelkaa, niin minäkin olen jo monasti tehnyt :)12 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

vau, on siinä monen monta hienoa korttia :D

Viipula kirjoitti...

Olipas kiva nähdä kuinka moni sinua halusi muistaa=O) Iso kasa toinen toistaan upeampia kortteja!

Taava kirjoitti...

No enpäs sitten kovin montaa tekijää oman korttini lisäksi kuvittele tunnistavani. Hieno saldo kuitenkin, olisi kiva, jos osuisi omalle kohdalle ;-D

Tanjuska kirjoitti...

Sinua oli tosi kiva ilahduttaa ja yllättää, olet antanut minulle ja monelle muullekin blogillasi paljon! Kiitos sinulle.Toinen toistaan upeampia kortteja olet saanut!=)-tosin en kyllä montaakaan tekijää korteista tunnista omani lisäksi.=)

Marika kirjoitti...

Moikkamoi,

Ihanaa miten paljon sait kortteja!

Karita kirjoitti...

No johan on korttipläjäys :) Ei ihme, että postipoikaakin hiukan hymyilytti ;)
Paljon kauniita kortteja ja hienolla asialla :)

Pirkkis kirjoitti...

Onpa kyllä tosiaan hienoja kortteja! Huomasitkos muuten yhden asian? lähes kaikissa korteissa on käytetty eri leimasinkuvaa!

Hipsu kirjoitti...

Ihania kortteja!
Vai että minä olen voittanut arvonnassa?! Uskomatonta! :O
Laitoin sähköpostiisi osoitteeni.

Satu K kirjoitti...

Onpas melkoinen määrä kortteja! Kortti jopa tuntemattomaltakin kyllä kummasti aina ilahduttaa. Kiva että saimme yllätettyä ja ilahdutettua sinua :o)

kotkotin kirjoitti...

Kiva kun yllätyit !!Osallistuin ilman muuta enkä miettinyt omia taitoja ! EIHÄN NIITÄ VOI VIELÄ VERRATA TEIHIN MESTAREIDEN TAITOIHIN !! Mutta jokainen tekee tyylillään !!!

noora kirjoitti...

Ohhoh! Aikamoinen yllätys varmaan, kun alkaa kortteja putoilemaan postiluukusta tohon tahtiin!
Onnea nyt sitten ihan kauheasti! Sulla oli mitä ilmeisimmin synttäripäivä?!

Anonyymi kirjoitti...

Mattimyöhäiset onnittelut, parempi myöhään kuin ei milloinkaan:D

Todella upea lähetys ja aivan ihania kortteja kaikki!