sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Penny Blackin akryyliset leimasinsetit

Joskus harmittaa, kun on aivan ihania taustapapereita ja koristeita monenmoisia, mutta kaikki jäävät piiloon, kun moni leimasinkuva on niin iso. Siksipä tykkään näistä Penny Blackin akryylisistä leimasinseteistä, ihania kuvia monta aina yhdessä setissä ja söpöisen pieniä. Tosin uusimmissa seteissähän on huomattavasti isompia leimasimia, kuin aikaisemmissa. Ja huomattava ero laadussa, jotain parannusta ovat selkeästi tehneet, koska nämä uudet setit tekevät tosi siistiä leimasinjälkeä, kun aiemmin osa leimasimista suttaantui.

Tässä ensimmäisenä hiirulaiset kiirustamassa synttäreille :) Leimaus tehty mementon musteella ja väritykset tehty copic tusseilla. Taustapaperit Basic Greyn 6x6 lehtiöstä. Perhoset Martha Stewardin punchilla ja muutama Memory Boxin timantti lisätty. Teksti leimasimella ja numero tarralla.
Sitten sammakkosetillä pari korttia. Väritykset taasen copic tusseilla. Ihanan vihreä taustapaperi Basic Greyn 12x12 skräppipaperista. Kukkaset Priman ja keskellä kirkkaat puolihelmet. Teksti leimattu ja kuvan yläpuolella oleva koriste Melissa Francesin siirtokuva-arkista.
Sitten vielä tämä iloinen kurnuttaja, samaisesta setistä, joka muotoonleikattu Spellbindersin stanssilla.Väritykset copic tusseilla. Leimakuva kohotettu 3D tarroilla.Tekstit NSS leimasimella. Kukat Priman Hydrangea kukkia, joiden keskellä haaraniiteillä kiinnitetyt välihelmet. Kukat kiinnitetty kortteihin Glue Dotseilla.
Sitten tämä suloinen pupu, joka löytyy keväisestä setistä. Väritykset copic tusseilla. Teksti leimasimella. Taustapaperi Basic Grey sekä K&Co:n 6x6 lehtiöstä tuo kuviopaperi. Papereita hieman ressattu ja taustalla musta kartonki kehystämässä korttia, kuten myös leimakuvaa.Koristuksena valkoinen virkattu kukka, taustalla punainen kangaskukka ja nämä kiinnitetty napin ja langan avulla yhteen. Glue dotseilla sitten koko koristus kiinni korttipohjaan. Muutama suipporuusu vielä taustalle ja nekin kiinnitetty pienillä glue dotseilla korttiin.
Oikein mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Ihania kortteja olet taas tehnyt!

Ritva kirjoitti...

Onpa sinulla taas kaikenlaisia ihanuuksia ja aarteita ja tietopankkia - todella suloisia leimakuvia nämäkin ja miten ihanat toteutukset!
Mukavaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa sinnekinpäin :)

Leenamummi kirjoitti...

Ihania kortteja ovat kaikki!
Tällä kertaa kaunein mielestäni on tuo hiirulaiskortti, kaikki siinä kohdillaan!