tiistai 28. heinäkuuta 2009

Rippi- ja hääkortteja

Tässä näytille taasen, mitä olen saanut viime aikoina aikaiseksi. Embossannut olen siis oikein urakalla, ja näitä kortteja tein sarjana eli näitä on valmistunut huuuuurjan palijon :)

Tässä rippikortissa käytin helmiäispaperia taustana, jonka taustalla laitoin kultaista kartonkia kehystämään kortin. Sitten embossasin kullanvärisellä kohojauheella magnolian kirkon, jonka sitten leikkasin ääriviivojaan pitkin ja kohotin 3D tarrapaloilla. Teksti ja risti ääriviivatarroilla.

Sitten hääkortteja Stempelgleden leimasinsetillä.Tässä käytetty punaista metallikartonkia kehystämään sekä korttipohjaa että leimasinkuvaa. Sydän embossattu disco black kohojauheella ja muut koristeet ääriviivatarroja jotka väritetty peel off markereilla. Leimakuva kehyksineen kohotettu 3D tarrapaloilla.
Tässä sitten samaisella sydän setillä tehty musta-punainen kortti. Sydän embossattu ja kehystetty sekä hopeisella että punaisella metallikartongilla. Teksti ääriviivatarra, joka väritetty punaiseksi peel off markereilla. Koristeina nauhaa, pari helmipiikkiä sekä sormukset. Leimakuva kehyksineen kohotettu 3D tarrapaloilla. Helmipiikit sekä sormukset kiinnitetty Glue Dotseilla.
Sitten vielä yksi puna-musta kortti, jossa koristeina sormukset, muutama suippo ruusu sekä nauhaa. Leimakuva kehyksineen kohotettu 3D tarrapaloilla.
Sitten viimeisenä valkoista ja kultaa. Harmittaa huono kuva, mutta en kuvaa ottaessa huomannut että kuvasta tuli näin huono ja nyt on myöhäistä kun kortti on matkannut jo toiseen kotiin. Helmiäispaperia, kultaista metallikartonkia ja embossaus kultaisella. Koristeina valkoista pitsiä sekä sydämet sydämen keskellä. Teksti ääriviivatarralla. Leimakuva kehyksineen kohotettu 3D tarrapaloilla.Ja nyt sitten blogi hiljenee pariksi päiväksi, luvassa kenties seuraava postaus Seinäjoelta, Taitopuoti Paperinauhan avajaistunnelmista. Seinäjoelle siis matkaan jo huomenna ja toivottavasti näen mahdollisimman monta blogituttua aivan kasvotusten :) Ihana loppuviikko tulossa :) Ja huoks, pääsee täältä rallihumusta poies!

Aurinkoisia päiviä kaikille!

6 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

Upeita kortteja taaskin olet saanut aikaiseksi.Kolahti oikeen tuo Magnolian kirkko erillainen toteutus ja mahtava.Sinulle tunnustus blogissani.

Loreal Blondi kirjoitti...

Kauniita kortteja oletkin 'urakoinut'! Varsinkin tuo alimmainen kulta/valkea hääkortti on kerrassaan upea!

Mindis kirjoitti...

Kauniita kortteja -taas kerran- varsinkin tuo kirkkokortti!

Maisku kirjoitti...

Aivan upeita kortteja!! Blogissani on sinulle jotain:)

Annuli kirjoitti...

Taas aivan hienoja kortteja, että keksitkin. Kiitos palkinnosta.

Nellastiina kirjoitti...

Kauniita kortteja ovat kaikki. Tykkään varsinkin tuosta kirkko kortista.
Kiitos vielä todella ihanasta ja hyvästä kurssista! Oli ilo olla oppimassa uutta ja kiitos kun kärsivällisesti jaksoit vastata kaikkiin kysymyksiin. Kurssi oli kyllä täysi kymppi!