keskiviikko 19. elokuuta 2009

Hääkortteja

Muutama hääkortti näytille, nämä olen tehnyt Seinäjoella avajaisviikolla. Ihastuin tähän WOJ:n hääleimasimeen leimasimen yksinkertaisuuden vuoksi ja ehkä hieman myös siitä syystä, ettei tätä juurikaan ole näkynyt muissa blogeissa joten oli minulle uusi tuttavuus :)

Ensimmäinen kortti ruskeansävyisenä. Kakku embossattu hopealla ja käytetty Distress musteita sekä musteenlevitintä. Koukerot Stempelgleden setistä. Muutama lehti punchattu, kukkia haaraniitin kanssa, pitsiä sekä sormukset.

Sitten samainen leimakuva, tällä kertaa väritetty copic tusseilla. Leimakuva taskussa, eli tämä on shaker kortti. Taskun sisällä kimallehileitä sekä sydämiä. Marthan sydänboordi (josta käytetty myös leikatut sydämet) ja vähän punaista nauhaa. Lehtiä punchattu, kukkia, joiden keskellä haaraniitit sekä välihelmet.
Tässä kortissa taasen sama leimakuva, väritykset copic tusseilla. Leimakuvaa ja boordia Distress musteella pehmennetty käyttäen musteenlevitintä. Koristeina ainoastaan sormukset. Tämä kortissa käytetty kuviopaperi on aivan ihanaa livenä, musta kuvio on samettia, joten kortti olisi tyylikäs aivan pelkästään tuolla paperilla :)

6 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Wau, kaikki omalla tyylillään mahtavia kortteja!

Viipula kirjoitti...

Kauniita, varsinkin tuo alimmainen on mieleeni=O)

SannaS kirjoitti...

Wau! Upeita kokonaisuuksia jokainen, taitaa tuo alimmainen olla minunkin lemppari! =)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upeita hääkortteja! toi kakkuleimasin on kyl sellanen et ei hirveesti ole näkyny blogeissa!

Maisku kirjoitti...

Oooo wau! Kauniita, upeita, tyylikkäitä! Eka on varsinkin mun mieleen:)

Liisa kirjoitti...

Kauniin tyylikkäitä kortteja. Tuo leimasin on tosiaan kaunis.