torstai 20. elokuuta 2009

Magnoliaa

Ja kuten sanoin aiemmin, on mulla joku ihme magnolia vaihe päällänsä :D Ehken se piakkoin "helpottaa", kun uudet pennyt tulevat :)

Tässä ekana magnolia kortti, jonka tein avajaisviikolla Seinäjoella, unohtui postata aiemmin. Tyttö ja muuri sekä nurmikko tehty masking tekniikalla, väritykset Distress musteilla. Sininen taustapaperi kohokuvioitu cuttiksen stanssilla, vaaleansininen pitsi laitettu siihen kohtaan, jossa taitekohta. Kukkiin laitoin glossy accenttia ja liiman päälle flower softia.

Tämä magnolia tyttönen muutti minun luokse Carolan luota :) Tyttö väritetty copic tusseilla. Taustapaperi Memory Boxin paperikosta. Valkoinen piparireunainen kehys tehty spellbinders stansseilla. Lumihiutaleet cuttiksen stanssi, kiekurat bosskutin stanssi ja joulutähti bosskutin stanssi myös. Teksti ääriviivatarroilla.
Ja sitten kolmas vielä :) Tämä tytteli myös yksi suosikeistani, ja tällä olen tehnyt monen monta korttia. Tytsi istuu tällä kertaa WOJ:n tuolilla. Väritykset inktense kynillä öljyä apuna käyttäen. Taustapaperi magnolian, teksti Penny Blackin akryylisestä nallesetistä. Kirjekuori on punchi, joka tekee taitoksetkin valmiiksi, näppärää :) Sydämet marthan boordipunchilla tehtyjä, ja päälle clossy accentia, joten kiiltävät kauniisti. Tyttösen taskuun tein viillon Fiskarsin sormiveitsellä ja pistin sinnekin yhden sydämen. Ja huomatkaa, mää oon ommellu :D vaikka inhoonkin ompelua! Korttipohja kokoa 15x15, tehty Bazzillin valkoisesta skräppipaperista.
Mukavaa torstai iltaa kaikille :)

7 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Syvä huokaus!...Kyllä sä osaat, ei voi muuta sanoa. Kaikki kolme korttia huikeita! Jos saan suosikkini nimetä, niin se on ehdottomasti keskimmäinen - jouluinen Tilda:)

Marika kirjoitti...

Oi, miten ihania kortteja olet tehnyt!
Väritys... mahtavaa!

amppa kirjoitti...

kyllä vain, upeita ovat!

Jorunn kirjoitti...

Both the Magnolia cards are amazing, sweetie!
Love the colors and design!

hugs,
Jorunn

Loreal Blondi kirjoitti...

Mykistävä trio!
Näitä katselee ilolla.
Varsinkin tuo alin on herttaisen söpönen.

Leenamummi kirjoitti...

Ihanat kortit, kaikki taas ihan nappiin!
Kuinka tosi onkaan tuo viimeisen kortin teksti!!!

pipertäjä kirjoitti...

Oijoioi, miten ihania. Kyllä sinä asiasi osaat! WAU!