perjantai 14. elokuuta 2009

Kolme korttia Sinellille

Teimme aiemmin stampARTic tiimiläisten kanssa artikkelin yhteistyössä Sinellin kanssa. Teimme silloin sopimuksen, että lähetämme valmistuneet kortit/projektit Sinelliin ja Arja lähettää kiitoksena meille paketin lähettämistämme tuotteista. Olin niin inoissani paketista, etten muistanut sitä kuvata. Paketti sisälsi isoja korttipohjia sekä kirjekuoria, Graphic 45 papereita, pilkkunauhoja ihanissa väreissä sekä Inkadinkadon leimasinsetin.Iso kiitos isnspiroivasta paketista :) Tässä minun kolme korttiani, jotka tosiaan lähetin jo aiemmin Arjalle Sinelliin ja ne ovat ilmeisesti päätyneet kauppaan näytille :)

Tämä lisko on kyllä suloinen :) Väritukset copic tusseilla. Taustapaperit Graphic 45.
Sitten kalat shakerkorttina. Taskun sisällä pieniä helmiä sekä meritähtiä, kalat kiinnitetty siimalla, joten liikkuvat hieman. Kalat väritetty copic tusseilla ja lisätty hieman kimalleliimaa. Koristeina näissä muutama läpinäkyvä puolihelmi sekä pilkkunauhaa. Teksti tulostettu ja lisätty korttiin sellaisilla tarroilla, joten halutessaan tekstin voi ottaa poies ja liittää uudestaan-näitä saatavana Sinellistä, mutten löytänyt, linkitän kunhan löytyy :)
Sitten magnolia kortti. Tyttö, heppa ja heinäpaali väritetty copic tusseilla. Taustapaperit Graphic 45 papereita, ihanan vanhanaikaisia :) Ruohikko tehty sizzixin sizzlitz stanssilla. Pieniä kukkia laitettu ruohikon lomaan. Teksti tehty Dymon junior kirjoittimella.
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille -blogi hiljenee viikonlopuksi :)

6 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Erittäin kauniit kortit olet tehnyt.

Loreal Blondi kirjoitti...

Kaikkihan nämä ovat kauniita mutta tuo ravistuskortti on yliveto! Hyvä idea laittaa kalat siimalla eikä tarralla. Nuo läpinäkyvät puolihelmet ovat kuin vesipisaroita. Sopivat siis aiheeseen.
Alimmassa on raikkautta yllin kyllin. Kesä siitä tulee mieleen.
Sisilisko on veikeä ja hyvän värinen vihreä.
Hauskaa viikonloppua!

saril kirjoitti...

Mielettömän kauniita kortteja!
Tuo ravistuskortti on todella hauska!:)
Hyvää viikonloppua!

Lillemor kirjoitti...

Oh, what a bunch of lovely cards you have made!!! Haven´t done shakercard for some time now, thanks for the tip!
Hugs Lillemor

MOANA kirjoitti...

Ihania kortteja ja niin pirteitä värejä olet käyttänyt :)

Lakka kirjoitti...

Sisilisko kortti on persoonallinen ja värit ovat kauniit.