sunnuntai 16. elokuuta 2009

Magnolia kortteja

Mulla on joku ihme kausittainen vimma aina päällänsä :D Tällä hetkellä menossa magnolia vaihe, ja kuvia olen väritellyt kasan, joten niitä tulee näkymään lähiaikoina vähän entistä enemmän. Ja voih, nämä magnolian paperit ovat aivan ihania, näistä ei voi olla tykkäämäti!!
Tässä siis taustapaperina magnolian pilvi paperi. Leimasimina käytin magnolian tyttöä sekä puuta, molemmat väritetty pitkästä aikaa pastellikynillä sekä inktense kynillä öljyä käyttäen ja leimaukset tehty cansonin Illustrator paperille, joten käy siis tähänkin tarkoitukseen tuo paperi. Kirjaimet leikattu cuttiksen Olivia kirjainstansseilla. Aidat Bosskutin stanssilla tehty ja nurmikko leikattu toisesta skräppipaperista.

Sitten toinen samantyylinen kortti. Taustapaperi taasen magnoliaa, kuten myös tyttö, penkki sekä puu. Väritykset tehty inktense kynillä öljyä apuna käyttäen ja leimaukset tehty Illustrator paperille. Kirjaimet cuttiksen Olivia stansseilla.
Ja ikävä kyllä nämä paperit eivät pääse netin eivätkä kuvien välityksellä oikeuksiinsa, mutta tosiaan, ihania ovat :) Itse jo hamstrasin uuden satsin kun totesin, että näistä tuli suosikkejani :)
(jos haluat kuvaa suuremmaksi, klikkaa)
Hei, stampARTic lehden sivuilla uusi ihana haaste sekä aivan ihania laatikoita on tiimi tehnyt, käykäähän kurkkaamassa ja osallistukaa haasteeseen, hienoja palkintoja luvassa :)

Ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, meillä vietetäänkin huomenna synttäreitä, esikoinen täyttää 8 vuotta :) Niin se aika vaan vierähtää.

3 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kertakaikkisen ihania kortteja! niin tunnlemallisia! noi paperit ovat kyl söpöjä! itsekin niitä hamstrannu1

MOANA kirjoitti...

Siis ihania Magnolia-kortteja! Itsellä on myös noita papereita, mutta kortiksi asti eivät ole vielä päässeet, mutta tästä sain intoa ;)

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista, kiva että muillakin on näitä ihania papruja, toivoisin niiin näkeväni näitä korteissa enemmän, kun itse näistä niin kovasti tykkään :)