maanantai 17. elokuuta 2009

Magnolialla jatketaan

Jotkut leimasimista tulevat ja pysyvät suosikkeina, kuten tämä tyttönen, joka on yksi magnolian ihanimmista joululeimasimista mitä minä tiedän. Tässä kaksi korttia samaisella kuvalla, molemmat kuvat väritetty Distress inkin täyttöpulloilla ja cansonin Illustrator paperille. Samoja kuvia kun on väritettynä useampia, niin tekee aina mieli kokeilla samasta kuvasta erityylisiä kortteja. Ensimmäinen hieman herkempi yleisilmeeltään ja toinen taasen vähän voimakkaammassa värimaailmassa.
Ja pakko sanoa vielä, että tarkoitus oli että kuvat olisivat olleet toisinpäin eli tummempi värityksinen Tilda alempaan korttiin ja sitten taasen toisenpäiten, mutta kumma kyllä, tummempi leimakuva teki alemmasta kortista liian synkän, joten piti vaihtaa kuvien paikkaa....saakohan tästäkään sepustuksesta mitään selkoa *nauraa*

12 kommenttia:

JUTTA kirjoitti...

Ihania jouluTildoja ja niin kauniisti väritettyinä!

elinarsku kirjoitti...

aivan ihania kortteja! ja tosiaan toi on tosi kiva joululeimasin. plus, sun värityksillä se jotenkin herää henkiin. tuossa ylemmässä kortissa on muuten kiva väriyhdistelmä. harvemmin tulee käytettyä joulukortissa sinistä ja punaista yhdessä, mut tuo sopii tosi hyvin!

Riituli kirjoitti...

Voi miten kauniita kortteja!

Maisku kirjoitti...

Tosi ihania:) Ihana leimakuva! Yritin verrata noita värityksiä (siis kun sanoit että toinen on tummempi ja toinen vaaleempi), mutta enpä mie niistä selvää saanu. Varmaankin toi tummempi paperi tummentaa ja vaaleempi vaalentaa:D Öö.saitkohan mitään selvää tuosta.. :DD

Carola kirjoitti...

Mielettömän upeat väritykset, olet tosi taitava :)

MOANA kirjoitti...

Tosi kauniita joulukortteja! Ja tosiaan on ihana tuo leimasin. Upeasti väritetty nuo kuvat, tykkään etenkin tuosta ylemmästä :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Itselläni ei tosiaan ole minkäänlaista käsitystä askartelusta tms joten saattaa olla todella typerä kysymys mutta kysynpä silti :D Törmäsin aikaisemmissa korteissasi käyttämääsi vempeleeseen Fiskars Squeeze Punchesiin jolla olit leikannut lumihiutaleita. Kuinka paksuun materiaalin se pystyy leikkaamaan? Ajattelin talvihäihini nimittäin valkoisen pöytäliinan päälle hopeista kaitaliinaa ( en tiedä kankaan nimeä mutta sellaista ohkaista läpikuultavaa?) pystyyköhän siihen tekemään tuollaisia lumihiutale reikiä tai tuleeko mieleen mitään muuta vempelettä vai kuoppaanko ajatuksen? Kiitos jo etukäteen!

Viipula kirjoitti...

Kauniisti väritetty nätti tyttö=O)

Anonyymi kirjoitti...

ihania. kun värittää noilla musteilla onko sama ottaako värin mustetyynystä vai tuosta täytepullosta, ja vesisäiliösiveltimelläkö vai millä? ahkerasti yritän opiskella, jos harjaantuisi, nyt otan värin vesisäiliösiveltimellä mustetyynystä, välilllä joutuu tosin kostuttamaan senkin kokonaan veteen, ettei mene liian kuivaksi...
pitäisi nähdä livenä kun joku värittää oppisi nopsammin

Loreal Blondi kirjoitti...

Ei ihan vielä joulutunnelmissa mutta nämä kortit kyllä alkavat viritellä...
Kauniin väriset ovat molemmat. Kuitenkin tuo vaaleampi näyttää silmään herttaisemmalta.
Tosin punainen taustapaperi on aika ihana. Onko siinä nuo pilkut jo valmiina vai oletko tehnyt ne jälkeenpäin?
Hienot kortit!

Leenamummi kirjoitti...

Kerrassaan ihania kortteja taas molemmat!
Pidin tällä kertaa selvästi enemmän ylemmästä, sen Tildan olet värittänyt tosi kauniisti ja kaikkinensa ihan nappi!!!
Yritätkö jotenkin vihjailla meille hitaammille, että olisi aika aloittaa joulukorttien teko? Koskaanhan sitä ei liian aikaisin tee;)

Miijja kirjoitti...

Hei! Kiitokset kaikille kommenteista ja kiva kun olette laittaneet mielipiteitännekin mukaan :)
Yritän vastailla jättämiinne kysymyksiin, jos vain suinkin osaan.

Maisku, sain..huomattavasti selkeämmin ilmaisit asian kuin minä :D

Anonyymille, joka talvihäitä suunnittelee, ensinnäkin onnea :) Ja toisekseen, olen vähän hämilläni nyt, olenkohan vahingossa tehnyt virheen ja väittänyt omaavani Fiskarsin lumihiutale squeeze punchin...hmm..tällaista minulle ei ole, ainoastaan tähdet. Squeeze punchit leikkaavat paksuimmillaan 210g paperia/kartonkia.
Lumihiutaleita olen leikannut mm cuttiksen stanssilla, mutta pelkkiä häitä varten sinun ei cuttlebug laitetta kannata hommata, ellei sitten askartelukärpänen totaalisesti pure ;D
Enkä myöskään osaa sinulle suositella mitään leikkuria, jolla voisin taata onnistuvasi leikkaamaan. Ohuempikin paperi/kangas saattaa olla vaikeampaaa punchata, se kun riippuu myös että onko materiaali venyvää, ja jos on venyvää, tuskin punchit leikkaa. Mutta mikäjottei sitä voisi kuvioleikkurilla punchailla liinan päälle irtonaisia lumihiutaleita?

Ja sitten toiselle anonyymille: Aikaisemmin tein aina juuri kuten sinä, eli otin vesisäiliösiveltimellä suoraan leimasintyynystä väriä, toisinaan teen näin vielä edelleenkin. Nuo täyttöpullot vaan ovat käteviä, siinä on sellainen pipetti sisällä, josta laitan tipan valkoiselle lautaselle (näin näen helposti värit, tosin suunnitelmissa laittaa lautaseen myös tarroilla värien ja sekoitusten nimet). Värejä voi halutessaan laimentaa laittamalla vettä tuohon väritippaan ja taasen halutessaan saa hyvin voimakkaan varjostuksen ottamalla tavallisella siveltimellä suoraan tipasta, näin ollen vesi ei laimenna väriä. Nämä täyttöpullot myös mahdollistavat värien näppärän sekoittamisen, joten saa uusia värejä :) Käytän siis täyttöpullojen kanssa sekä vesisäiliösivellintä että tavallisia siveltimiä, riippuen siitä millaista jälkeä haluan.

Ja ehken sitä oppisi nopsemmin kun joku näyttää, mutta omaa harjoittelua ja hoksaamista ei voita mikään, niin parhaiten oppi jää ja pysyy mielessä :)

Loreal Blondi; taustalla on punainen kartonki, johon olen leimannut koukerot Priman jornaling setistä löytyvällä leimasimella, valkoiset pisteet siis tein myös itse.
Tykkään hirmuisesti tehdä kuviopapereita itse leimaten, kun noita tuohon tarkoitukseen tarvittavia leimasimiakin on jonkin verran kertynyt ja ei varmasti tule toista samanmoista taustaa heti vastaan :)

Leena, heh, enhän minä mitään vihjaile :) Vastahan minä olen muutaman joulukortin tehnyt, joten en laisinkaan itse aikataulussa, ottaen huomioon että kohtahan sitä lapset kuitenkin sairastaa ja silloin tulee automaattisesti kortteilussa paussia, mutta...hiljaa hyvä tulee :)