perjantai 21. elokuuta 2009

Skräppisivuja vaihteeksi

Olen mä tehnyt muutaman skräppisivunkin, etten siis pelkästään kortteja ole väsännyt :) Skräppäämistä haluaisin tehdä enemmänkin, ja nyt iskikin hiRmuinen into päällensä kun tilaamani uudet kuvat tuli.

Tässä ekassa leiskassa poikatermiitit on Lutakossa Jyväsjärven läheisyydessä olevan taideteoksen juurella. Jornaling kertookin tämän sivun "idean" tälläkertaa, mutta lyhykäisyydessään, tämän taideteoksen nimi on lintutuoli, mutta meidän poitsu päätteli että kattos äiti, pihalle on laitettu jättiläiselle pyykkiteline :D Kuva on mielestäni aika jännä, kun pojat näyttävät niin pieniltä tuon taideteoksen juurella, vaikkei tuo miltään hirmu isolta normisti näytä :D Tein kehyksen poikien ympärille, että erottuisivat paremmin/kiinnittäisivät huomion.

Taustapaperi magnolian uutuuksia.
Journalin leimasin Priman setistä.

Tässä sitten tyttötermiitti mielipuuhassaan, eli hiekkiksellä kakkuja tekemässä. Paperit Fancy pantsin 8x8 paperikkojen kansista. Kiekurat Bosskutin stanssilla. Ja tämäkin taasen yksinkertaisuuden huippu, harjoitusta siis lisää :D
Edellinen Inspiroidu haaste oli sateenkaaren värit ja tässä niitä värejä on sitten enemmänkin :D En siis ehtinyt varsinaiseen arvontaan mukaan, mutta parempi myöhään jos silloinkaan :D
Paperi tuntui olevan vähän liiankin räikeä minun makuuni, joten yritin saada vähän pehmeyttä siihen lisäämällä noita ompeleita Rub onseilla. Kukkia sitten iso kasa ja timantteja. laulunsanoja kuumailmapalloon, "Lempinimi" tarroilla banneriin ja siinäpä se sitten on.

Tämän kuvan myötä (jolle itse en voi olla nauramati) toivotankin kaikille oikein aurinkoista ja hauskaa viikonloppua!! Itse olenkin aivan täpinöissäni, taidan saada illalla askarteluseuraa :))

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Ihailin sinun kaunista joulu Tildaasi
ja varsinkin niin mahtavaa väritystä
Olen hankkinut muutamia distressin tyynyjä ja kysyisinkin saako sen mekon punaisen värin suoraan jostain tyynystä vai onko sekoitus?

Hauskaa Viikonloppua myös sinulle:)

Miijja kirjoitti...

Hei Tarja!
Punainen väri on Distress mustetta, Fired Brick. Olen käyttänyt täyttöpulloa, eli tippa lautaselle ja olen siitä väritä ottanut vesisäiliösiveltimellä. Värit ovat "täyteläisemmät", kun värittelee täyttöpullon väreillä, saa enemmän väriä kuin mustetyynystä ottamalla.

Carita kirjoitti...

Nämä oli ihania livenä, tuota alimmaista en vielä ollut nähnytkään, loistavasti käytetty tuo sassafrassin paperi, se kun on tosiaan aika "täynnä" kaikkea :)
Yritän pakata kevyesti rompetta mukaan...värit vaan-ja paperia..mustetta..hmm...Pitäisköhän siirtää askarteluhuone asuntoautoon :D