maanantai 7. syyskuuta 2009

Ensimmäinen vintage kortti

Olen yllättynyt, kuinka paljon saan sähköpostia liittyen yleisesti kortteiluun, tekemiini kortteihin sekä blogiini. Viestien sävy vaihtelee suuresti, ja tämä ihmetyttää aina välillä :) Aina välillä tulee viestejä, jotka saavat olon vähän alakuloiseksi, mutta ei niistä tällä kertaa sen enempää, vaan keskityn nyt erääseen positiivista palautetta sisältäneeseen postiin, joka sai hymyn kasvoilleni.

Saan siis sähköpostitse paljon viestejä sellaisilta, joilla ei blogia ole, mutta jotka seuraavat blogeja silti säännöllisesti saaden niistä iloa ja inspiraatiota. Yksi tällaisista blogittomista on Satu. Satu on aikaisemminkin lähettänyt minulle sähköpostia, mutta viime viikolla hän lähetti minulle ihanan kirjeen postitse kera kauniiden sanojen, ja lisäksi Satu toivoi minun tekevän vintage tyylisen kortin ja oli laittanut kirjeen mukana ison kasan vintage kuvia. Olin aivan äimänkäkenä!! Iso kiitos Satu näistä!!

Minulta on aikaisemminkin pyydetty kortteja mm tietyillä leimakuvilla (joita en omista), tai sitten että tekisin väritysohjeet jollakin tietyllä kuvalla. Näihin en ole lähtenyt mukaan, mutta Satun toiveesta en voinut kertakaikkiaan kieltäytyä. Tässä siis ensimmäinen vintage tyylinen korttini, tai siis minun näkemykseni vintage kortista :)
Kuva siis Satulta, puu taustapaperia en muista mistä on, toinen paperi memory Box. Molempia papereita ressattu ja lisätty musteenlevittimellä paperin reunoihin distress musteista vintage photoa sekä walnut stainia. Koristeina Marthan hydrangea punchilla tehtyjä kukkia, joita vähän leimasin kirjoitusleimasimella sekä laitoin mustetta reunoihin (vintage photo). Kukkien keskustoihin sitten helmet, joiden välistä pujotin langan ja tein rusetit, kiinnitetty glue dotseilla. Lisäksi kortista löytyy vielä pitsiä sekä pari timpan söpöistä pientä klemmaria.

Sitten sain vihdoin aikaiseksi tehdä nämä Seinäjoelta ostamani avaimenperät(löytyvät uutuuksista), kun sain näitä ihania kuviakin. Toiseen avaimenperään laitoin kuvan lisäksi pieniä kimallehileitä. Nämä ovat kivoja pieniä muistamisia, jotka voi antaa kortin kanssa vaikkapa nimpparilahjana :)

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!! Ja Satu, laittaisitko sähköpostitse osoitteesi(en löytänyt sähköpostiosoitettasi), haluaisin vuorostani ilahduttaa sinua :)

15 kommenttia:

Cassu alias Carita Oksa kirjoitti...

Hei! Aivan ihanan vintage kortin saitkin aikaiseksi Satun kuvista. Aivan mahtava. Kelpaisi kyllä mullekin! :)

Kirsi kirjoitti...

Sinulla on kyllä uskomaton taito käsissäsi! Todella kaunista katsottavaa tuo kortti. Sitä voisi ihastella loputtomiin, on jotenkin niin herkkä.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Onpa ihana vintagekortti. Itsekin haluaisin kokeilla niiden tekoa, mutten ole vielä uskaltanut. Jos jo ekalla yrittämällä tulee noin upea tulos, niin ehkä pitäisi minunkin kokeilla. Ensiksi pitäisi tietysti hieman shoppailla sopivia välineitä :-)

Ritva kirjoitti...

Onpa mielenkiintoinen kortti, paljon erilaisia juttuja ja erinomainen toteutus - ja nuo avaimenperätkin ovat ihastuttavia.

Jäin ihmettelemään tuota kommenttiasi, että saat myös ei-niin-hyvää-palautetta - omituista kerrassaan, onko sitten kateellisia ihmiset vai mitä ihmettä....
Jatka kuitenkin samaan upeaan tyyliisi eli aivan huippukortteja, demojutut meille noviiseille upeita jne. - suurin osa on tod.näk. kuitenkin meitä kiittäviä ja ylistäviä!!

Hyvää ja antoisaa ja positiivista viikkoa!

PaulaL kirjoitti...

Minäkin blogittomana seuraan ihanaa blogiasi päivittäin. Kiitos blogistasi, sieltä saa paljon ideoita ja iloa, kun näkee taitavasti tehtyjä kortteja ja sivuja!
Samaa jäin ihmettelemään kuin Ritva, että oikein tottako joku löytää jotain negatiivista sanottavaa näistä? Kyllä meitä on moneen junaan, ei voi muuta sanoa. Mutta anna niiden olla, meitä faneja on kuitenkin valtaosa, mätiä omenoita joutuu aina joukkoon!

Karita kirjoitti...

Uskomattoman kaunis kortti! :)
Yksi kauniimpia vintage-kortteja , joita olen nähnyt.

Hyvää alkanutta viikoa :)

Katjuska kirjoitti...

Aivan uskomattoman kaunis vintage-kortti. Ihanat koristelut ja nuo kukat on mahtavat!!!
UPEA :)

Riikka kirjoitti...

Todella kauniita juttuja taas!

bissecat kirjoitti...

Heippa !!
Ihana kortti tykkään väreistä ja tämä kukkaidea tosi kaunis.Tykkään vierailla päivittäin sivuillasi ja otan kiitollisuudella kaikki neuvosi ja oivalluksesi vastaan.Kuinka ihmeellisiä ihmiset ovat tuollaiset nega viestit tuovat turhaa mielipahaa,minäkin olen saanut osani sellasista maileistä.Välillä kun itsellä surua ym.murhetta ne tuntuvat tosi pahoilta.Pitäisi antaa mennä,mutta minkäs teet kun ne tulevat koneellesi.Jatka vaan samaan tahtiin voimaa ,valoa ja värejä päivääsi.

Minni kirjoitti...

Todella kaunis vintage kortti!!! Tosi ihana. Kiitos myöskin tutorialeista, joita olet tehnyt. Niistä saa apua ja uusia ideoita.

Unohda ne ikävät kommentit, vaikka onkin helpommin sanottu kuin tehty. Kateellisista ihmisistä ei kannata välittää.
Aurinkoista loppuviikkoa :)

Sari kirjoitti...

Kiitos taas vinkistäsi noista SK:n leimoista! Vetreytin minäkin etusormeani..
Kertakaikkiaan ihanan kortin olet tehnyt, niin herkkä tunnelma!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on kyl niin kaunis kokonaisuus! voih tykkään kovasti tästä! älä välitä niistä negoista luulen et jokainen meistä joka pitää blogia saamme niitä negoja kommenteita ja maileja. mut annetaan niitten jäädä oman arvoonsa! stemppiä!

Viipula kirjoitti...

Tulipa upea vintage! Ihanat nuo kukatkin!
Ihmettelen suuresti, miten saat sellaista postia, joka saa sinut apeaksi, korttisi ovat aina olleet niin kauniita! Olisikohan tässä kyseessä nyt hieman sellainen kateellisten panettelu..no ei siitä sen enempää, ettei joku tästä nyt ala riehumaan enempää. Jatka sinä vaan samaan malliin, korttisi ovat upeita ja paranevat aina vaan=O)

wiiks kirjoitti...

Wou! Saako minunkin hydrangea punchilla tommottiis kukkia?!! Jee! Tähän asti se leikkuri on ollut laatikon perällä kun en ole saanut hyvännäköisiä kukkasia aikaan... täytynee taas kokeilla ;D

Kirsi-Marja kirjoitti...

Nämä sinun vintage kortit ja avaimen perät vievät sydämeni kokonaan, IHANIA!