sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Sarah Kay 3D kortteja

Harvemmin tulee esiteltyä näitä 3D kortteja blogissa, joita koko ajan kuitenkin "sivussa" teen. Nyt kuitenkin ajattelin laittaa näitäkin näytille vaihteeksi.
Kaikki kuvat ovat valmiiksi stanssattuja (eli ei tarvitse leikata) Sarah Kayn 3D kuvia ja taustapaperit ovat Bo Bunnyn skräppipapereista, joissa aina 4 erilaista 15x15 paperia.

Tämä ensimmäinen on sekä 3D että shaker kortti. Koristeina hydrangea kukkia. Hieman ompelin reunoja ompelukoneella. Shakerinä mikrohelmiä, helmiä sekä pieniä lehtiä.

Sitten toinen kortti, jossa ääriviivalla teksti kihlaparille.
Koristeina pari embossattua sydäntä, sormukset ja kukkia sekä pieniä lehtiä.

Sitten kolmas kortti, jossa myös Sarah Kayn 3d kuva ja Bo Bunnyn paperi.
Koristeina kukkia, lehtiä sekä puolihelmiä. Teksti tarroilla.
Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!

7 kommenttia:

AN kirjoitti...

Ihania!!

Viipula kirjoitti...

Oijoi, kuinka upeita!! Tuo ´helistin´varsinkin=O)

Ritva kirjoitti...

Mitäpä tähän voi muuta sanoa kuin että WAU - kyllä on upeita - taisit hyödyntää yksinolosi :)

Maaret kirjoitti...

Waude, varsinkin toi alimmainen on mielettömän ihana, se nousi heti mun suosikikseni. Onko näissä käyttämäsi korttipohjat extrasuuria, vai onko puolestaan 3D-kuvat pieniä?

Miijja kirjoitti...

Moikka, ja isot kiitokset kommenteista :)

Ritva, todella, hyödynsin joka minuutin yksinolosta. Kortteja syntyi aikamoinen pino ja olen tosi tyytyväinen, sain kokeiltua montaa juttua mitä olen pitkän ajan suunnitellut :)

Maaret, olen vähän aikaa tehnyt 15x 15 kortteja. Ihastuin suurempaan korttikokoon, kun tein niin pitkän aikaa pienempiä neliökortteja. Nämäkin kortit siis ovat kokoa 15x15 :) Ei kuitenkaan mitään extra suuria :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Maaret kirjoitti...

Kiitos Miia vastauksestasi ja toivottavasti en lukeudu niihin ihmisiin, jotka sitä ei toivottua sähköpostia sinulle lähettävät :):)
Hyvää alkanutta viikkoa sinullekin!

Miijja kirjoitti...

Maaret, vastasinkin sinulle sähköpostitse jo, mutta laitan tännekin...ei, sinun sähköpostistasi ei ollut kyse :)

Olen saanut sellaisia sähköposteja, jotka eivät niinkään kosketa korttejani vaan kaikkea muuta esmes yhteistyötäni taitopuodin kanssa sekä omaa elämääni, ajankäyttöäni sekä lastenhoitoa koskevia asioita.
Näitä asioita pidän henkilökohtaisina asioina, enkä suinkaan katso, että nämä asiat kuuluisivat kenellekään muulle eivätkä nämä asiat pitäisi kiinnostaa myöskään muita. Muta koska näistä asioista kuitenkin jatkuvasti kysytään, kaiten se on aiheellista jonkinmoinen selvityspostaus tehdä :)

-Miia