keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Skräppisivuja haasteisiin-Inspiroidu sekä haastan sinut

Inspiroidu haasteessa oli tällä kertaa ohjeena tehdä mahdollisimman simppeli sivu. Tämähän on juuri minua, eli nämä leiskat sekä muutkin työt tuntuu olevan aina yksinkertaisia. Haaste siis oli tottakaiten enemmän kuin mieluisa ja pitihän sitä leiska tehdä :)

Leiska kokoa 6 X 6, välillä mukava tehdä myös näitä pienempiä sivuja :) Kuvassa tyttötermiitti, äidin askarteluapulainen. Nauhat ja narut ovat pienestä asti kiinnostaneet ja etenkin tuo pallonauha, jota leiskaan laitoin. Tekstit siirtokuva-arkki kansiosta, jossa montaa eri fonttia samassa kansiossa. Boordi on Marthan leikkurilla tehty. Ja muuta tässä ei sitten olekaan, eli toooosi simppeliä :D

Ja tässä hyvä taasen vastata yhteen kysymykseen, joka kovasti myös kanssasisaria tuntuu kiinnostavan, eli milloin askartelen ja millä aikaa ja missä lapseni ovat??
Minä olen hyvin perhekeskeinen, ja lapset tulevat aina ensin, sitten koti ja sen jälkeen minä. En koskaan askartele, kun lapset ovat hereillä tai jos on jotain muuta tekemättä, eli askartelen joskus päikkäreitten aikaan, mutta yleisimmin yöllä klo 22-02. Päivän aikana tosin saatan miettiä erinäisiä askarteluprojekteja, mutta askarteleminen silloin kun kolme termiittiä kotona-se ei vaan ole toimiva yhtälö :D Varmasti jokainen äiti, jolla on kolme pientä lasta, ymmärtää minua täysin.
Tyttötermiitti meillä kyllä askartelee päivisin äiteen nurkassa, osaa siis käyttää tussien lisäksi myös paperileikkuria, saksia, liimaa, puncheja jne :D Ja hienoja tekeleitä muuten tekeekin :)) (tekee tosin kyllä välillä tuhojaankin).
Ja kuinka jaksan..no siis olen aina tottunut nukkumaan vähän ja sitten kun nurkkaani pääsen, olen oikeasti aikasta tehokas ;D Ja jos nukuttaa, niin sitten nukun.
Lapseni siis eivät suinkaan ole heitteillä :)
Mutta...kuvaan kyllä tekemäni kortit ja projektit päivisin kun lapset ovat kotona ja hereillä, valoa kun yöllä on vähän. Lasten kanssa siis katsellaan myös nämä leiskatkin ja jutellaan niistä ja kerrotaan kuka mistäkin tykkää ja mistä ei. Kritiikkiä siis saan ;D
Ja tämä kuva on niiiiiin kuvaava, termiitti tuli hypistelemään tuota mielinauhaansa kun kuvasin. Ensin sanoin, että EI SAA KOSKEA kun , mutta siÄITI KUVAA mutta sitten aloin nauramaan, käsihän sopii juuri niin mainiosti tähän :D

Sitten toiseen haasteeseen. Laura haastoi tekemään skräppisivun mallin pohjalta. Ensimmäistä kertaa osallistuin tällaiseen ja vitsit, miten iskikin valtava inspis, valmistuikin ihan huomaamatta samalla kaavalla kaksi leiskaa. Kiitos siis sinulle Laura!! Tässä ekassa olen käyttänyt Bo Bunnyn uusia ihania skräppipapereita, myös nuo lehdet samoista papereista leikattuja, lehtien päälle laitoin cracle accenttia joten halkeilevat kauniisti. Koristeiksi laitoin itsetekemiäni ruusuja (retrokukka puncheilla, värjätty distressin täyttöpulloilla). Otsikko siirtokuva-tarroilla. Papereita ressattu ja musteenlevittimellä vähän värjätty papereiden reunoja (vintage photo sekä walnut stain). Aijjuu, lehtien ja kukkien alla koukero, joka tehty bosskutin stanssilla. Tarina kirjoitettu itse.
Ja tästä leiskasta tuli termiitin (joka kuvassa), lempileiska :) Tykkää hurjasti tästä kuvasta ja tykkäsi myös tuosta pääkallosta :D Otsikko siirtokuva-tarroilla. Iso taustapaperi magnolian, pienempi keskellä on Fancy pantsin. Pääkallo Timpan grunge setistä, maalattu askartelumaalilla ja laitettu silmät. Tarina kirjoitettu itse.
(ajastettu postaus)
Joka ei taaskaan onnistunut, mutta nyt onnistui onneksi julkaiseminen uudestaan, huh!! :D

6 kommenttia:

amppa kirjoitti...

hih, mullakin on alpasta just tuommonen kuva kun se räplää JUSTIIN "samanlaista" nauhakasaa.. n. kuukausi sitten otettu.. pitäis laittaa se blogiin ;)

sannika kirjoitti...

Hienoja sivuja kaikki! Erityisen kiva on kontrasti alimmassa, kaunis kukkakuvioinen paperi, ja toisaalta höpsö kuva ja pääkallo silmät vinksallaan.

AN kirjoitti...

Tein tuota pitkänmallista laatikkoa ohjeesi mukaan ja siinä on pieni virhe-ainakin minun mielestäni-teen toista,koska ajattelin että jospa tein ensimmäisen kanssa jotain väärin--mutta samajuttu!! :)
Teeppäs täsmälleen ohjeen mukaan ,niin huomaat!!

xing kirjoitti...

Oma suosikkini näistä on ehdottomasti tuo keskimmäinen: tosi ihanat, onnistuneet kukat ja tunnelma (myös ekan sivun "kuvausavustaja" oli aika hauska :)

Laura kirjoitti...

Vautsi miten hienoja leiskoja!!! Kaikki kolme on aivan ihania :). Nuo aakkoset on tosi hienoja ja arvaa vain että nyt haluaa itsekin tuon aakkoskirjasen :). hih! Tuo leiskamalli on tosiaan hirmuisen monikäyttöinen ja sillä saa tehtyä ihan erinäköisiä leiskoja kun sitä vähän pyörittelee kyljelleen ja päälleen ja lisäilee sitä sun tätä :).

Ritva kirjoitti...

Onpa tosi kivoja ja upeita juttuja taas täällä :))
ja
mikäs ihme immeisillä nyt on, kun saat milloin mitäkin kyselyä...hmmm....ne on kyselyiässä vielä :)
mutta sinulla on varmasti oikeesti järjestelykyky huipussaan, huohhhh....ei olisi minusta - onneks ei tarvitsekaan...mummouteenkin on vielä kosolti aikaa....kun poitsu vasta 14 vee....

Mukavaa loppuviikkoa!